Australsk superstjerne skal synge i Eurovision

Den platinsælgende Jessica Mauboy kommer til at stå i spidsen for Australien, når det Grand Prix-glade land skal stå for underholdningen i Grand Prix’ets anden semifinale.

(© jessicamauboy.com.au)

Hun har været med i den australske udgave af Idols, har udgivet flere platinsælgende albummer og er også en prisbelønnet skuespiller. Nu springer Jessica Mauboy ud som Grand Prix-diva.

Hun skal nemlig stå i spidsen for det australske indslag i Grand Prix'ets anden semifinale, torsdag 8. maj.

Aftalen med Australien er kommet i stand, efter DR besluttede sig for at belønne landets vedvarende Grand Prix-engagement ved at invitere dem op på Grand Prix-scenen i København.

Et kæmpe talentMikkel Bech, der er redaktionschef på Eurovision i København, glæder sig til at se Jessica Mauboy indtage Grand Prix-scenen:

- Hun er super dygtig og et kæmpe talent, og hun er meget, meget spændt på at skulle til Danmark og op på den store Eurovision-scene, fortæller Mikkel Bech til dr.dk/grandprix.

- Hun har skrevet en sang specielt til Eurovision - man kan høre det er hende, men hun rammer alligevel Eurovision-ånden perfekt, uddyber han.

Danmark møder Australien. Fra venstre mod højre: Tony Tvrdeich, production supervisor, SBS; Mikkel Bech, redaktionschef på Eurovision; Jessica Mauboy og Anne Rudbæk, produktionsleder på Eurovision. (Foto: Mikkel Bech / Anne Rudbæk © Privat)

"Får gåsehud hver gang jeg hører sangen"

Og Jessica selv kan da heller ikke vente med at få lov til at optræde foran hele Europa:

- Hver gang jeg hører sangen får jeg gåsehud, så det bliver helt vildt at få lov at synge den for hele verden, siger hun til news.com.au.

Jessica Mauboy er blevet specielt udvalgt af den australske tv-station SBS til stå i spidsen for landet, når de står for underholdningen i Grand Prix'ets anden semifinale. (Foto: Mikkel Bech / Anne Rudbæk © Privat)

Viser det nye Australien

Jessica Mauboy er ikke kun prisbelønnet skuespiller og platinsælgende sangerinde, men har også optrådt for berømtheder som eksempelvis den amerikanske talkshow-vært Ellen Degeneres.

Hun har aboriginer-baggrund og er blevet specielt udvalgt af den australske tv-station SBS til at stå i spidsen for sit land i København:

- Jessica er et billede på, hvad Australien også er. Australsk tv har valgt hende, fordi hun viser en anden side af Australien, som man måske ikke har hørt så meget om før - hun viser det 'nye' Australien, slutter Mikkel Bech.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter