Bare overgiv dig: 5 uimodståelige hits til dig, der tror, du ikke kan lide Grand Prix

P7 MIX-vært Michael Bernhard giver sit bud på, hvilke af årets sange fra Eurovision, som du med garanti vil kunne lide.

Svenske Benjamin Ingrosso har allerede fået et radiohit ud af sit Eurovision-sang 'Dance You Off'. Det samme kan ske for Cyperns Eleni Foureiras med hendes sang 'Fuego'. (Foto: Anton Björkman og Panik Records © EBU)

Der er nok at glæde sig til for Melodi Grand Prix fans-den kommende uge.

Det er nemlig nu, at Rasmussen skal repræsentere Danmark med sangen 'Higher Ground' til dette års Eurovision Song Contest.

Men hvis du ikke tilhører den gruppe, der bare elsker Eurovision, er der stadig noget at se frem til.

Ifølge P7 MIX-vært Michael Bernhard er der nemlig også god grund til at tænde for tv'et både tirsdag, torsdag og ikke mindst lørdag aften til finalen, selvom du slet ikke er til det klassiske Melodi Grand Prix-hit.

Det er nemlig langt fra alle af året sange, der skriger Eurovision, og der gemmer sig sange, som sikkert ville klare sig fantastisk på hitlisterne uden for konkurrencen.

Se Michael Bernhard give sit bud på de fem sange til årets Eurovision, der ville klare sig bedst på hitlisterne, og find din favorit af de mest utraditionelle Melodi Grand Prix sange til dette årets Eurovision.

Sverige: 'Dance You Off'

(Foto: Andres Putting)

Den første sang, der har hitpotentiale, er det svenske bidrag 'Dance You Off'.

Solisten Benjamin Ingrosso leverer, ifølge Michael Bernard, en stærk sang med et fantastisk omkvæd og følelse.

- Den kunne sagtens være indspillet af en artist som Charlie Puth, og den fortjener et stort publikum, fortæller han.

Ifølge radioværten kunne denne sang sagtens klare sig på hitlisterne, og det er også hans personlige favorit i år.

Cypern: 'Fuego'

(Foto: Andres Putting)

Også Cypern går ind til konkurrencen med en sang, man sagtens kunne finde på Spotifys hitliste.

Eleni Foureiras 'Fuego' minder, ifølge Michael Bernhard, om noget Diplo fra Major Lazer kunne have produceret for et par år siden.

- Hun lyder fantastisk. Det er et stort omkvæd og helt sikkert en sang, som ville kunne noget på hitlisterne for et par år siden, siger han.

Bulgarien: 'Bones'

(Foto: Andres Putting)

Bulgarske Equinox leverer også alt andet end et typisk Melodi Grand Prix-hit i år. Sangen 'Bones' har, ifølge Michael Bernhard, et mere dystert og anderledes udtryk.

- Det kunne sagtens være en del af Fifty Shades-soundtracket, tilføjer han.

Frankrig: 'Mercy'

(Foto: Andres Putting)

Også Frankrig skiller sig ud i år.

Madame Monsieurs 'Mercy' kan i radioværtens optik noget helt specielt med en rolig lyd kombineret med et stærkt omkvæd. Sangen er på fransk, men det er ifølge Michael Bernhard kun positivt.

- Skønt med en popsang på verdens flotteste sprog, fransk, tilføjer han.

Østrig: 'Nobody But You'

(Foto: Andres Putting)

'Nobody But You' af Cesár Sampson, som er Østrigs bidrag i år, er den sidste sang, Michael Bernhard peger på.

- Han er tydeligt inspireret af James Blake. Det er en lidt rodet popsang, men den har trods alt en komposition, som ikke skriger Melodi Grand Prix i versene, forklarer han.

P7 MIX-værten påpeger dog, at omkvædet er en helt anden sag, og at sangen her lægger sig op af et klassisk Eurovision-hit.

Så hvis du tror, at Eurovision ikke er din kop te, så kan du godt tro om igen og overgive dig. Der er nemlig noget for enhver smag, når konkurrencen skydes i gang tirsdag aften med den første semifinale.

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på konkurrencen, så skal du skrue ind på P7 Mix denne uge, hvor kanalen er spækket med Eurovision. Se programmet i boksen her.

Facebook
Twitter