Basim efter sceneprøve: Det var fedt!

I dag havde Basim og hans dansere den første sceneprøve på den store Eurovision-scene, og han er godt tilfreds med sin optræden

I dag trak Basim igen i smoking og butterfly, og trådte op på scenen til sin første sceneprøve i den store Eurovision-hal.

Den danske deltager og hans team af dansere og sangere var i højt humør, da dr.dk/grandprix møder dem på gangen bagefter, for at få en stemningsrapport.

- Det gik godt, jeg er tilfreds og glæder mig til 10. maj, sagde Basim, da han trådte ud af i det såkaldte 'viewing room'.

I viewing-rummet ser Eurovision-deltagerne en optagelse af deres prøve, og kan komme med ændringsforslag til blandt andet det lys- og grafik-show, som kommer til at køre under deres optræden.

- Der var kun nogle småting, lys og sådan noget, der skulle ændres. Det så rigtig godt ud, siger Basim til dr.dk/grandprix.

Levede op til forventningerne

Inden han skulle til prøve i dag lavede Basim en video-hilsen til sine fans på dr.dk/grandprix (og sin mor), hvor han fortalte, at han glædede sig til at stå på scenen.

Og oplevelsen levede fuldt op til hans forventninger.

- Det var rigtig fedt, jeg er rigtig glad, siger Basim til dr.dk/grandprix.

Facebook
Twitter