Basims yngste danser: Jeg danser stort, selv om jeg er lille

Team Basim: Tobias Ellehammer er yngste-mand på Team Basim, men har allerede masser af danse- og Grand Prix-erfaring.

(Foto: Eurovision.tv © Eurovision.tv)

Der er knald på arme og ben, når Tobias Ellehammer flankerer Basim under "Cliche Love Song".

Danseren med de hurtige bevægelser er det eneste medlem af 'Team Basim', der er yngre end Basim selv: Han er 20 år imod Basims 21.

- Nå okay, er jeg det? Hvor gammel er Basim da?, siger Tobias, da dr.dk/grandprix fanger ham i telefonen efter en lang dag med danseprøver.

Rollen som yngstemand på holdet er tydeligvis ikke noget, han har tænkt meget over - måske fordi, han allerede har betydelig erfaring med både dans og Melodi Grand Prix.

X Factor UK

Siden han i 2011 blev uddannet fra danseuddannelsen.dk, har Tobias fået en lang række danseforestillinger og TV-shows på CV'et.

I Dansk Melodi Grand Prix var han med som danser for første gang allerede i 2012.

Ud over det har han blandt andet danset for Aura, Christopher, Marina and the Diamonds, til DMA, i Cirkusrevyen, på Bellevue Teatret og i den engelske udgave af X Factor UK.

- Det handler bare om at fokusere 100 procent, være klog og professionel, og gøre sit allerbedste, hvis man får en mulighed. Skal jeg give folk et råd, så er det: Kig på dem omkring dig og sug så meget til dig, som du kan. For det er dér, du lærer allermest - når du arbejder med folk, siger Tobias Ellehammer til dr.dk/grandprix.

Danser stort

Når man ser ham bevæge sig på scenen, kunne man let få det indtryk, at Tobias er typen, der høvler rundt som en Duracell-kanin alle 24 timer i døgnet.

Men det er, ifølge ham selv, meget langt fra sandheden.

- Jeg er en af de mest rolige og afslappede personer, du kunne møde. Jeg siger måske ikke så meget igen i forhold til mange af mine kolleger. Men når jeg er på scenen, danser jeg fuldt ud, og jeg danser stort, selv om jeg er en lille gut, siger Tobias Elllehammer til dr.dk/grandprix.

Holdånd er noget, der virker

Han har en enkel slagplan for, hvordan Basim og resten af holdet på 'Cliche Love Song' sikrer Danmark en god placering til Eurovision-finalen 10. maj.

- Vi tager samme opskrift som til det danske Melodi Grand Prix, og så skal vi bare fyre den endnu mere af og føle det endnu mere. Vi skal have en fest og bruge den gode holdånd, for det er sgu noget, der virker - både når man står på scenen, og når man kigger på udefra, siger Tobias Ellehammer.

Facebook
Twitter