Björn slår fast: ABBA genforenes ikke til Grand Prix

Selvom Björn og Benny leverer en sang til Eurovision-finalen, skal vi ikke forvente at se dem genforenet på scenen med Frida og Agnetha.

Abba-hitmageren Björn Ulvaeus i magasinet Kupé. (© Kupé)

ABBA-fans kan godt slå koldt vand i blodet. Supergruppen genopstår ikke i forbindelse med det internationale Melodi Grand Prix til maj, slår en af bagmændene, Björn Ulvaeus, fast i et interview med det svenske blad Kupé.

- Jeg føler, at der skal være en utrolig motivation for at få Abba til at blive genforenet på scenen, og jeg kan ikke se, hvad det skulle være, siger han til majnummeret af magasinet, der er det svenske svar på DSB's 'Ud & Se'.

Agnetha siger ikke nej

Ulvaeus leverer sammen med Benny Andersson sangen 'We Write the Story' til Eurovision Song Contest, som svensk tv i denne måned er vært.

Det har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt de to vil benytte anledningen til igen at gå på scenen sammen med Agnethas Fältskog og Anni-Frid Lyngstad, som de brød med for mere end 30 år siden.

Samtidig har Agnetha åbnet for muligheden for en genforening, hvis hun får den på sine egne præmisser.

- Jeg vil i hvert fald ikke sige nej, hvis spørgsmålet dukker op, sagde sangerinden for nylig til tyske Die Zeit.

Mangler ikke pengene

Det kommer dog ikke til at ske, hvis det er op til Björn Ulvaeus.

- Anledningen til, at kendte bands genopstår, er ofte, at nogle af bandmedlemmerne er løbet tør for penge, og sådan er det ikke i vores tilfælde, konstaterer han tørt i interviewet.

Den 68-årige hitmager fortæller, han har et godt forhold til sine gamle venner fra bandet. Han og Benny arbejder sammen hver uge, og Frida ser han, når hun er tilbage fra Schweiz, hvor hun har boet siden 1986.

- Agnetha og jeg har to børn og tre børnebørn sammen, så vi mødes forståeligt nok ganske tit. Vi holder jul sammen, og på lørdag har Linda fødselsdag, så der er fest for hende, siger han til Kupé.

Björn og Bennys nye sang kan opleves i Grand Prix-finalen, som sendes lørdag 18. maj kl. 21 på DR1 og her på dr.dk/grandprix.

Følg os på Facebook og Twitter

Seneste nyt om Grand Prix: