Boyband skal sikre britisk oprejsning i Melodi Grand Prix

De er blevet nummer sjok tre gange de sidste ti år. Nu skal det millionsælgende boyband Blue ændre den kedelige statistik for Storbritannien i Eurovision Song Contest.

BBC afslørede lørdag deres hemmelige våben til Eurovision Song Contest: Det storsælgende boyband Blue.

Med en stribe hits som 'All Rise' og 'One Love', et cd-salg i størrelsesordenen 13 millioner og ti års turneerfaring håber britisk tv, at de fire popdrenge kan give nationen oprejsning i konkurrencen.

- Vi er enormt glade for at have fundet en gruppe, som ikke bare lever op til kravene for et godt Grand Prix-bidrag, men overgår dem! Blue er det perfekte valg, og vi er så stolte af, de repræsenterer os i dette års Eurovision Song Contest, siger BBC's underholdningsredaktør, Katie Taylor.

Tre gange nummer sjok på 10 år

Som et af de største lande i konkurrencen er Storbritannien automatisk sikret en plads i Eurovision-finalen.

Den status har de dog hidtil haft svært ved at leve op til. Både i 2003, 2008 og 2010 endte landet, der vel har fostret flere pop- og rockstjerner end nogen andre i verden, med en pinlig bundplacering.

Men det skal blive anderledes i år, håber Blue, der selv har skrevet deres sang med den selvsikre titel 'I Can'.

- Jeg har altid drømt om at repræsentere mit land, så det er en virkelig spændende oplevelse for Blue, siger Simon fra bandet ifølge BBC, mens hans bandfælle, Lee, tilføjer:

- Vi er glade for igen at skulle optræde for Storbritannien og Europa og håber, at vores fans, som har støttet os tidligere, vil tage godt imod vores nye sang.

Om Blue kan leve op til forventningerne og deres egen sangtitel, bliver afgjort lørdag 14. maj i Düsseldorf.

Facebook
Twitter