Brinck sparker røv i Rusland

Det hvide tøj var skiftet ud med sort, og der var fyrværkeri på scenen, da Brinck lørdag morgen gav en stærk prøve i Moskva forud for Eurovision Song Contest.

Danske Brinck vækkede lørdag morgen russerne med en ordentlig gang rock'n'roll, da han og bandet havde deres anden prøve på scenen i Olympiyski Indoor Arena i Moskva, som lægger hus til semifinalerne og finalen i Eurovision Song Contest i den kommende uge.

- Øvelse gør mester, som ordsproget siger. Brinck overraskede journalisterne og hans fans med en god optræden i den anden prøve, skriver Eurovision.tv som morgenens prøve, som de betegner som "overbevisende".

Læder og fyrværkeri

Brinck havde sin første prøve i tirsdags, men denne gang var der skruet op for det rockede udtryk. Væk var det hvide tøj til fordel for sort, demin og læder, og der var som noget nyt også fyrværkeri på scenen.

Prøven markerede afslutningen på en travl første uge i Rusland for Brinck og resten af den danske delegation. I den kommende uge kommer der endnu mere tryk på. Tirsdag er der den første semifinale. Onsdag er der to generalprøver til den anden semifinale, hvor Brinck optræder, og efter endnu en generalprøve er det torsdag aften kl. 21 tid til, at Brinck skal få hele Europa til at tro på ham og sende ham videre til finalen lørdag.

Nedenfor kan du se billeder fra Brincks første uge i Moskva. Klik dig videre og se video fra lørdagens prøve.