Da Brødrene Olsen vandt Grand Prix'et

I '24 timer vi aldrig glemmer' på DR2 fortæller Jørgen Olsens døtre, Hilda og Keld Heick og DR's Grand Prix-delegationsleder om dagen, da Jørgen og Noller sang sig til tops i Stockholm i 2000. Genudsendes lørdag 19.12. kl. 19.10.

Der findes døgn, der gør så stort et indtryk, at de for evigt sidder fast i hukommelsen. Den dag, hvor Brødrene Olsen sang "Smuk som et stjerneskud" til tops i det Internationale Melodi Grand Prix er en af dem.

Da Brødrene Olsen i 2000 stillede op i det danske Melodi Grand Prix, var der næppe nogen som troede, at de to modne herrer ville blive stjerner i hele Europa med deres sang om kærlighed. Brødrene var store popidoler i begyndelsen af 70'erne, men siden var det gået ned ad bakke med den musikalske anerkendelse.

I programmet '24 timer, vi aldrig glemmer' på DR2 fortæller Jørgen Olsens døtre, Hilda og Keld Heick, og DR's daværende Grand Prix-delegationsleder om deres frygt der blev til håb og til sidst forløstes i et brag af en sejr til Brødrene Olsen ved det store tv-show i Stockholm, den dag i år 2000, hvor Brødrene Olsen var bedst i Europa.

'24 timer vi aldrig glemmer - Brdr. Olsen 2000' blev sendt første gang søndag 13. december 2009 kl. 21.30 på DR2, og genudsendes lørdag 19. december kl. 19.10.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk