Danmarks viking i finale-ekstase: Det er fuldstændigt vanvittigt og fantastisk

Danmark kan glæde sig over en sikker finaleplads i lørdagens store Eurovision-show, efter Rasmussen sejrede stort ved torsdagens semifinale.

Jubelscenerne var store, da Danmark strøg direkte videre til den store Eurovision-finale for andet år i træk.

Danske Rasmussen gjaldede for sit liv, da millioner af seere rundt omkring i Europa og omegn kiggede med og heppede på den danske viking.

Umiddelbart efter aftenens afgørelse er det da også en tydeligt ekstatisk Jonas Flodager Rasmussen, der står tilbage i Altice Arena i Lissabon.

- Det er fuldstændigt vanvittigt og fantastisk. Det var så fedt. Jeg kan nærmest ikke huske noget af optrædenen. Det er tre minutter, der bare flyver af sted og et publikum, der er fuldstændigt sindssygt, lyder det fra den stærke, danske viking, der nu kan se frem til at gøre sig selv kunsten efter, når han på lørdag skal optræde igen ved finalen.

Finalepladsen skal fejres

Selvom den jublende, danske delegation har meget at fejre, så er deres fokus stadig fuldstændig klart. De skal gøre det endnu bedre på lørdag.

- Nu skal vi ud til pressen, og så skal vi fejre det lidt. Og også huske at vi har prøver i morgen, lyder meldingen fra den danske delegation.

Se Rasmussens reaktion i videoen øverst og husk at se med, når det er finaletid i Eurovision Song Contest på lørdag. Det er klokken 21 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter