Dansk Grand Prix-fanklub er nu verdens største

- Det er altid sjovere at være med på et vinderhold, fortæller Johann Sørensen, formand for MelodiGrandPrixFans.dk, der med 924 medlemmer er blevet verdens største Grand Prix-fanklub.

Fanklubben for Grand Prix-fans i Danmark, kaldet MelodiGrandPrixFans.dk, har haft vokseværk det forgangne år og er med 924 medlemmer nu verdens største officielle Grand Prix-fanklub. Det glæder formanden for klubben, Johann Sørensen:

- Det er altid sjovere at være med på et vinderhold, udbryder den glade formand, der straks kommer med en forklaring på klubbens store medlemsfremgang.

- Flere spændende tilbud i fanklubben har været med til at øge tilgangen af nye medlemmer, og så kommer vi jo heller ikke udenom den danske sejr i 2013! Når det går godt, er der flere, der bakker op, mener Johann Sørensen.

Medlemmer holdes fast med fryns

MelodiGrandPrixFans.dk arrangerer blandt andet fester for deres medlemmer, man afholder 'meet and greets' med tidligere Grand Prix-stjerner og så sidder klubben på de allerbedste billetter til både det danske og europæiske Grand Prix. Og netop de gode billetter er måske en anden grund til klubbens store fremgang:

- Det har rigtig meget at sige, at vi tilbyder billetpakker. Det er noget, der kun bliver solgt gennem os, afslører Johann Sørensen, der har en klar strategi for at holde klubbens mange nye medlemmer fast, også efter de har fået fat i de gode billetter.

- Fryns og attraktive tilbud skal holde medlemmerne fast. For eksempel har vi i februar en eksklusiv rundvisning på Refshaleøen. Det er noget, man ellers ikke ville få adgang til.

Danmark: En Grand Prix-stormagt

Ifølge Johann Sørensen skyldes fremgangen dog ikke kun frynsegoder for klubbens medlemmer eller Emmelie de Forests sejr i Eurovision Song Contest:

- Danskernes Grand Prix-interesse har generelt været stigende, men det har selvfølgelig også noget at gøre med, at vi de sidste 5-7 år har klaret os rigtig godt. Vi har formået at klare os gennem nåleøjet til finalerne hvert år, og er så småt ved at udvikle os til en stormagt indenfor Grand Prix'et.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk