Dansk Grand Prix-stjerne charmerer verdenspressen: Udlandet er vilde med Leonora

Leonora mødte fans og journalister fra hele verden, da hun deltog i åbningsceremonien ved årets Eurovision Song Contest.

Skrigende fans og blitzlys er ikke just hverdagskost for 20-årige Leonora.

Men vidste man ikke bedre, skulle man tro, at det danske Grand Prix-håb var født på den røde løber.

Hun formåede nemlig at charmere både journalister og fans, da hun sammen med resten af det danske Grand Prix-hold søndag aften deltog i åbningsceremonien ved dette års Eurovision Song Contest i Israel.

- Der er rigtig mange, der vil tale med os, tage billeder med os og høre os synge sangen, fortalte en glad Leonora, der flere gange måtte give den fremmødte verdenspresse en smagsprøve på nummeret 'Love Is Forever', hendes bud på en Eurovision-vinder.

- Det er ret sjovt. Der er sindssygt mange mennesker, der gerne vil komme en ved på en positiv måde, lød det fra den unge sangerinde om spadsereturen på det berømte gulvtæppe.

Kom med Leonora på den røde løber - som faktisk var orange - i videoen øverst og se billeder af de mest ekstravagante rober fra åbningsfesten herunder.

Den georgiskfødte sangerinde Tamta, der repræsenterer Cypern i årets Eurovision, åbnede festen med stil iført blå tyl… (Foto: AMIR COHEN © Ritzau Scanpix)
… og aftenens højeste hæle. Tamta skal forsøge at følge op på Cyperns bedste resultat nogensinde, som landet opnåede sidste år, hvor Eleni Foureira blev nummer to med 'Fuego'. (Foto: Andres Putting © EBU)
De vækker opsigt, hvor end de går; den islandske trio Hatari og deres tre dansere. Således også ved åbningsfesten, hvor de havde iført sig, hvad de nok bare selv vil betegne som helt almindeligt 'søndagstøj'. (Foto: Jack guez © Ritzau Scanpix)
Kate Miller-Heidke fra Australien var svær at tage øjnene fra i sin prinsessekjole. Også på scenen i semifinalen tirsdag aften kommer hun til at gøre stærkt indtryk. Se med ved selvsyn fra klokken 21 på DR1 og DRTV. (Foto: Andres Putting © EBU)
Aftenens mest opsigtsvækkende kjole sad på Frankrigs deltager, Bilal Hassani. Under den seneste uges prøver i Tel Aviv er den 19-årige sanger gået fra at være en dark horse til sejren til nu at være en af bookmakernes favoritter med sin franske vindersang 'Roi'. (Foto: Vyacheslav Prokofyev © Ritzau Scanpix)
Det er ikke hver dag, man bliver modtaget som en superstjerne. Den oplevelse skulle det danske hold naturligvis lige have et billede af. (Foto: Andres Putting © EBU)
Et årets mere eksperimenterende, musikalske indslag kommer fra Portugal. Også på den orange løber vakte den portugisiske sanger Conan Osiris (th.) opmærksomhed med sin sorte kappe. (Foto: Andres Putting © EBU)
Russiske Sergey Lazarev havde medbragt aftenens største flag. Lazarev blev nummer tre i Eurovision i 2016 og forsøger i år at sikre en sejr til Rusland med nummeret 'Scream'. (Foto: Jack guez © Ritzau Scanpix)
Sidste års Eurovision-vinder, Netta Barzilai, mødte naturligvis også op til åbningsfesten. Hun skal optræde i både den første semifinale og i den store finale på lørdag. (Foto: Jack guez © Ritzau Scanpix)
Luca Hänni fra Schweiz leverer en af årets mest energiske sange i form af 'She Got Me' - naturligvis med tilhørende koreografi. Den gav han en smagsprøve på på den orange løber. (Foto: Andres Putting © EBU)
Bookmakernes store vinderfavorit i år, Duncan Laurence fra Holland, var en eftertragtet herre på den orange løber. Holland har ikke vundet Eurovision siden 1975, hvor Teach-In sejrede med 'Ding-A-Dong'. (Foto: SANDER KONING © Ritzau Scanpix)
Leonora omgivet af sine to korsangere Andrea Heick Gadeberg (tv.) og Sofie Niebuhr McQueen samt sine to dansere Ryan Jacolbe (tv.) og Sinan Spahi. (Foto: Olafur Steinar Gestsson © Ólafur Steinar Gestsson)

Årets Eurovision Song Contest ruller over skærmen den 14., 16. og 18. maj, og du kan naturligvis se begge semifinaler og den store finale live på DR1 og DRTV. Danmark deltager i årets anden semifinale, der sendes torsdag den 16. maj.

Facebook
Twitter