Den er god nok: Bjerre og Riising værter ved Melodi Grand Prix 2015

Formiddagens Twitter-rygter holdt vand. Det bliver nemlig Esben Bjerre og Jacob Riising, der skal styre Danmarks største popkonkurrence til februar. Det bekræfter DR.

(Foto: Laura Ferreira © Laura Ferreira)

Det bliver to særdeles kendte DR-ansigter, der kommer til at lede seere, publikum og kunstnere gennem aftenen ved Melodi Grand Prix 2015 i Aalborg 7. februar. Jacob Riising er for andet år i træk klar til at indtage rollen som vært; i år sammen med den ene halvdel af Monte Carlo, nemlig Esben Bjerre.

Esben Bjerre er dermed for første gang klar til at prøve kræfter med det traditionsrige og hæderkronede hverv som vært for Melodi Grand Prix:

- Det første, jeg tænkte, da jeg fik tilbuddet om at være vært for Melodi Grand Prix, var: Det vil jeg virkelig gerne! Jacob er trænet i showbiz-gamet, og jeg er ham den nye. Jeg er sikker på, at det bliver forrygende, for Jacob er jo dygtig, siger Esben Bjerre.

Twitter-rygter holdt vand

Dermed har Formiddagens Twitter-rygter vist sig at holde vand. Lidt efter klokken elleve delte Esben Bjerre nemlig en sms fra Riising med sine 62.000 følgere på det sociale medie.

I sms’en spurgte Riising, om ikke Bjerre ville være Grand Prix-vært med ham. Det ville han, og det også klappet af med DR. Dermed er næste års Grand Prix-værter på plads.

- Esben har sendt enormt mange timer live. Det er mit indtryk, at hvis der er noget, der går galt, så følger han med det i stedet for at gå i panik, siger Jacob Riising om sin nye medvært.

Grand Prix version 2.0

Modellen med to mandlige værter er kun set én gang tidligere ved det danske Melodi Grand Prix, nemlig i 2006, hvor Adam Duvå Hall & Mads Vangsø var værter.

Dermed passer årets værtskonstellation som fod i hose med DR’s ambition om at lave en version 2.0 af Grand Prix’et:

- Nu er vi klar med version 2.0 af Melodi Grand Prix, og med det nye slogan - ’Drømmen lever’ - har vi brugt de sidste måneder på at udvikle, forfine og slibe vores underholdningskronjuvel, så den i år kommer til at skinne endnu klarere, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef på DR.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk