DR afslører: Her er værterne for Dansk Melodi Grand Prix 2018

Annette Heick og Johannes Nymark er endnu engang klar til at trække i festtøjet, når der til februar skal findes en vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018.

Annette Heick og Johannes Nymark delte et kys under Dansk Melodi Grand Prix tidligere i år. I 2018 er de atter værter på showet. (Foto: © Bjarne Bergius Hermansen, (c) DR)

De leverede en værtsindsats, der var en Eurovision-finale værdig, Annette Heick og Johannes Nymark, da de tidligere i år stod i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix.

Og den 10. februar 2018 får de så lov til at vise deres værd igen.

De to skal nemlig også være værter på Dansk Melodi Grand Prix 2018, som afholdes i Gigantium i Aalborg, afslører DR i dag.

- Jeg er simpelthen så stolt, at jeg nærmest er ved at revne. Jeg kan slet ikke takke nok for det skulderklap, det er at få lov til at være vært på Dansk Melodi Grand Prix igen.

- Grand Prix'et er jo i mit DNA, så igen at være en del af showet betyder noget helt særligt for mig, siger Annette Heick, der faktisk er vært for tredje år i træk.

I 2016 var det sammen med Jacob Riising og sin mor, Hilda Heick, mens hun tidligere i år altså indtog scenen sammen med den tidligere Grand Prix-vinder og skuespiller Johannes Nymark.

Tjansen som vært på Grand Prix'et var Johannes Nymarks allerførste værtsrolle, så hvor han forud for showet i år var en anelse nervøs for at stå foran hele tv-Danmark, kommer han til februar til at have endnu mere overskud, lover han.

- Det er en dejlig følelse at få lov til at gøre noget igen, som, jeg synes, var så møghamrende sjovt. Næste år bliver udfordringen så at finde på at gøre noget andet og noget, der forhåbentlig er endnu federe end det, vi gjorde i år. Og dét glæder jeg mig til, siger Johannes Nymark.

En uovertruffen kemi

Under årets Melodi Grand Prix viste Annette Heick og Johannes Nymark deres store musikalitet i blandt andet et uforglemmeligt medley bestående af en række klassiske Grand Prix-sange.

Og så havde de to en helt særlig magi sammen på scenen.

Det mener DR's underholdningshef, Jan Lagermand Lundme.

- Jeg er så glad for, at Annette og Johannes har sagt ja til at være værter igen. De har en fælles passion og kærlighed for Melodi Grand Prix, og deres kemi er helt uovertruffen. De var fantastiske sidste gang, og det bliver en kæmpe fornøjelse at se dem sammen på scenen igen i Gigantium i Aalborg, siger han.

Det er syvende gang, at Aalborg er vært for Dansk Melodi Grand. Senest var i 2015, hvor Anti Social Media vandt med 'The Way You Are'.

Johannes Nymark og Annette Heick sammen med Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, under afsløringen af næste års værtsby onsdag formiddag. (Foto: © Betina Fleron Hede, dr)

Du kan stadig nå at være med

Mens værter og værtsby altså nu er på plads, er hverken sange eller solister endnu blevet udvalgt.

Som noget nyt har du mulighed for at indsende din sang til Melodi Grand Prix året rundt, men hvis du vil være sikker på at komme i betragtning til en plads i 2018-showet, skal du indsende din sang inden den 15. september.

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix får æren af at repræsentere Danmark i Eurovision Song Contest, som afholdes i Portugals hovedstad, Lissabon, i maj næste år, efter landet tidligere i år sikrede sig sin første Eurovision-sejr nogensinde.

Det skete med Salvador Sobral og nummeret 'Amar pelos dois'.