Drømmehold vil sikre dansk Grand Prix-sejr

- Vi skal sende et nummer af sted til Oslo, der kan vinde! Sådan lyder det fra det fire mand store drømmehold, som står bag Dansk Melodi Grand Prix 2010.

Trailer for Dansk Melodi Grand Prix 2010

En skarp vært, en feteret popstjerne, en tv-legende og en erfaren popsnedker. Det er drømmeholdet, der skal lede Danmark til sejr i det internationale Melodi Grand Prix i Oslo 2010.

Planen er klar: Tv-værten Felix Smith og sangerinden Julie Berthelsen leder missionen, når Danmark skal finde sin vindersang i Gigantium i Aalborg 6. februar. Og det hårdtslående værtsteam bakkes op af to "skytsengle" i form af Jørgen de Mylius og Keld Heick. Begge vil de til enhver tid kunne levere en uvurderlig indsigt i de taktiske, musikalske og statistiske overvejelser, der skal til for at gå hele vejen til sejren.

DR's mål for Grand Prix'et er ufravigeligt.

- Vi skal sende et nummer af sted til Oslo, der kan vinde. Derfor er linjen lagt: Kun det bedste er godt nok til at komme i betragtning til at repræsentere Danmark, lyder det i en pressemeddelelse.

Barnedrøm at være Grand Prix-vært

For Julie Berthelsen er det en drøm der gå i opfyldelse at blive Grand Prix-vært.

- Jeg har fået tilbuddet en gang før, men der havde jeg ikke mulighed og tid til det. Da Felix så ringede til mig for at høre, om det kunne lade sig gøre den her gang, så var det lige et hurtigt kig i kalenderen og et "ja tak!" Det er jo ikke er en hvilken som helst slags tv, det er altså Dansk Melodi Grand Prix. Det har altid været en barnedrøm at være med, og det føles helt rigtigt, at det er netop som tv-værtinde, siger Julie til dr.dk/grandprix.

Julie, som brød igennem i Popstars på TV2 i 2002 og siden har udsendt fire soloalbums, betegner sig selv som "gigantisk fan" af Melodi Grand Prix.

- Lige siden, jeg var helt lille, var det noget, der altid skulle ses med hele familien, og vi lavede vores egne stemmesedler og havde vores egne favoritter. Det er faktisk noget, vi altid har holdt fast i. Grand Prix er en stor fest, det er glade dage, det er legendarisk, det er traditionelt og det er meget specielt, siger hun.

"Et kæmpe kæmpe show"

Julies medvært Felix Smith er kendt fra P3 og fra Talent på DR1, og så er det anden gang, han skal være Grand Prix-vært - en opgave, han glæder sig meget til.

- Nu er det noget med at bruge de erfaringer, vi fik sidste år, og prøve at omsætte dem til et endnu bedre show i år. Jeg glæder mig til at se, om vi endnu en gang kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Og jeg glæder mig til at se, om Aalborg er i Melodi Grand Prix-humør, siger han til dr.dk/grandprix.

Og både publikum i salen og seerne foran tv-skærmene kan godt skrue forventningerne i vejret til Dansk Melodi Grand Prix 2010, lover Felix Smith.

- Vi har lidt en arv at løfte fra sidste gang. Der var 1,7 mio., som syntes, det var en rigtig sjov oplevelse, og mindst lige så mange skal synes, det er skægt denne gang. Vi har virkelig lagt os i selen for, at man får noget, der er ekstraordinært. Det bliver et kæmpe kæmpe show!

Se videointerviews med Felix og Julie her på siden og klik dig videre og se interviews med Keld Heick og Jørgen de Mylius.Billetterne til Dansk Melodi Grand Prix i Gigantium i Aalborg 6. februar er sat til salg og kan købes på billetnet.dk