Efter homo-kommentar: Storfavorit buhet ud

Krigen mellem Østrigs drag-deltager Conchita Wurst og den armenske storfavorit Aram Mp3 fortsætter til Grand Prix-koncert i Holland.

(Foto: Kasper Madsbøll Christensen © DR)

Basim høstede ét af aftenens største bifald, da han lørdag gik på scenen og sang 'Cliche Love Song' til Eurovision in Concert-arrangementet i det propfyldte koncertsted Milkweg, i det centrale Amsterdam.

Der var dog to andre deltagere, der blev tildelt endnu mere opmærksomhed end Danmark: Nemlig Armeniens Aram Mp3 og Østrigs Conchita Wurst.

Dramaet mellem de to fortsatte til ved lørdagens arrangement, hvor storfavoritten Aram Mp3 efter sin optræden blev buhet af scenen, og måtte beklage for sin homo-kommentar om Østrigs lidt utraditionelle Grand Prix-deltager, den skæggede drag-artist Conchita Wurst.

- Jeg har fortalt Conchita, at det var en misforståelse. Jeg er ikke homofob, forsikrede Aram Mp3 fra scenen til lyden af et sandt pibekor af vrede Grand Prix-fans.

"Det var en misforståelse"

Beklagelsen kommer, efter Aram har udtalt, at Conchitas 'orientering' "ikke er normal" og en joke om, at det armenske Grand Prix-team må hjælpe Conchita med at beslutte sig for, om hun er en mand eller en kvinde.

Dr.dk/grandprix har også spurgt Aram Mp3 ind til netop kommentaren om Conchita - og her blev skårene igen forsøgt klinket:

- Det var en misforståelse. Jeg er også komiker, og det var bare en joke. Nogle har oversat det forkert, forklarede han.

Conchita vinder 'krigen'

Og mens Aram Mp3 altså blev buhet af scenen efter sin optræden, så kom aftenens ubetinget største bifald i det øjeblik Conchita Wurst entrerede scenen, iført tætsiddene sort kjole, tårnhøje stiletter - og fuldskæg.

Østrigs drag-deltager, Conchita Wurst, fik aftenens største bifald, da der lørdag var Eurovision in Concert i Amsterdam. Det er det største opvarmnings-arrangement inden det egentlige Grand Prix i maj. (Foto: Kasper Madsbøll Christensen © DR)

Hvem af de to, der ender højest på pointtavlen til Grand Prix'et i København, kan kun tiden vise.

Lørdag vandt Conchita i hvert fald første slag i Grand Prix-krigen.

Facebook
Twitter