Efter sejren: Grand Prix-vinder i svært dilemma

Mens Leonora står på Grand Prix-scenen i Israel, bliver hendes lillesøster konfirmeret hjemme i Danmark.

Da 20-årige Leonora vågnede i morges, var ikke alt helt, som det plejer.

Søndag morgen vågnede hun nemlig op med en helt ny titel: vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2019.

Med masser af charme sang Leonora sig til sejr med den finurlige popsang 'Love Is Forever', der scorede 42 procent af stemmerne i Grand Prix-finalen.

- Nu er det så småt ved at sive ind, tror jeg. Det er stadig lidt ubegribeligt, men det er ved at gå op for mig, siger Leonora søndag morgen.

Se videoen med Leonora øverst.

Som vinder af lørdagens finale får den unge sangerinde også æren af at repræsentere Danmark ved årets Eurovision Song Contest.

- Det bliver helt vildt. Det er langt fra noget, jeg nogensinde har prøvet før. Jeg ved ikke helt, hvad der venter mig, men det bliver stort, lyder det forventningsfuldt fra Leonora.

Misser måske søsters konfirmation

Men selvom Leonora allerede nu ser frem mod konkurrencen, der afholdes til den 14., 16. og 18. maj i Tel Aviv i Israel, så er der dog ét problem, den unge sangerinde skal have løst.

- Min søster skal konfirmeres lige omkring de dage dér. Vi må se på det, i forhold til det praktiske, og hvor i verden, jeg er på det tidspunkt. Det tager vi til den tid, siger hun.

Og netop familien betyder da også særlig meget for den unge Grand Prix-vinder.

- Jeg elsker min familie utroligt højt, siger Leonora om hendes forældre og to søskende, der har været en stor støtte i tiden før og under Grand Prix-eventyret.

- Min far har været med mig her under prøvedagene, og det har været rigtigt rart. Det er meget godt at have én at støtte sig til, hvis jeg nu synes, det hele var lidt hårdt, eller jeg var lidt træt, siger Leonora.

Med støtte fra baglandet lykkedes det altså Leonora at hive sejren hjem i årets Dansk Melodi Grand Prix - til stor jubel fra far og mor.

- De var selvfølgelig rigtig, rigtig glade og stolte af mig, siger den nykronede Grand Prix-vinder.

Ud over familien, der sad i publikum under lørdagens show, var en stor gruppe familie og venner også samlet i Gentofte Skøjtehal, hvor Leonora i mange år har gået til skøjteløb.

Her fulgte de med i den nervepirrende Grand Prix-finale og sendte gode tanker til den unge sangerinder, der altså endte aftenen øverst på podiet.

Se det første interview med Leonora dagen efter Grand Prix-sejren i videoen øverst.

Leonora Colmor Jepsen skal repræsentere Danmark ved årets Eurovision Song Contest i Tel Aviv i Israel til maj. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
Facebook
Twitter