Eksminister raser mod DR: Hvor er stjernerne?

Boxen emmer af spænding forud for aftenens Melodi Grand Prix. Men ikke alle er lige tilfredse med feltet i aften.

Tidligere Grand Prix-deltagere, masser af politikere og andre danske stjerner har her først på aftenen indtaget Boxen i Herning forud for aftenens store popbrag; Dansk Melodi Grand Prix 2013.

Kendisser valfarter til BOXEN til Dansk Melodi Grand Prix 2013 (Foto: Michael Søndergaard © DR)

Dario Campeotto ved, hvad der skal til for at vinde Dansk Melodi Grand Prix - det gjorde han nemlig selv i 1961.- Det er en kombination af melodien, og så hvordan artisten har det i aften, der bliver afgørende, siger han ved ankomsten til Boxen.

Kendisser valfarter til BOXEN til Dansk Melodi Grand Prix 2013 (Foto: Michael Søndergaard © DR)

Kunstnere ikke gode nokOg mens størstedelen af de fremmødte ser frem til aftenens Melodi Grand Prix, var der også en opfordring til DR om at tage sig sammen. Tidligere videnskabsminister og borgmester i Herning, Helge Sander, er nemlig ikke helt tilfreds med årets felt.- Jeg synes, det er ærgerligt, man ikke tager det bedste af det af bedste. Der er fremragende melodier i aften, men jeg tror bare ikke på, de her kunstnere kan gøre arbejdet færdigt. Hvis vi virkelig skulle have haft en chance i Malmø, skulle vi have haft de allerbedste kunstnere, siger han direkte henvendt til DR.Se en videoreportage fra den røde løber øverst.

Facebook
Twitter