Emmelie hitter i Brasilien: Nr. 2 på hitlisten

Den danske Eurovision-vinder er i konstant rotation på flere brasilianske radiostationer.

(Foto: Michael Søndergaard)

Det er ikke kun i Europa, vi er vilde med Emmelie de Forest. Så langt væk som i Brasilien hitter den danske Eurovision-vinder. I dag søndag er hun strøget ind som nr. 2 på hitlisten på radiostationen Antena 1.

- Det er en af de største radiostationer her i landet, som sender i storbyer som Sao Paulo, Brasilia og Belo Horizonte, og de har 'Only Teardrops' i konstant rotation. Flere andre stationer spiller også sangen, og Emmelie begynder at få en del omtale i de brasilianske medier, fortæller Eduardo Santos.

Også Grand Prix-fans i Brasilien

Han står bag en brasiliansk fanside for Emmelie de Forest på Facebook. For selvom det sydamerikanske land som bekendt slet ikke er med i Melodi Grand Prix, har konkurrencen alligevel mange fans på den anden side af Atlanterhavet.

- Jeg er Eurovision-fan, så jeg følger de nationale konkurrencer og hørte første gang om Emmelie, da hun vandt Dansk Melodi Grand Prix. Jeg lavede straks en fanside for hende på Facebook, fordi jeg gerne vil hjælpe med at udbrede hendes musik her i Brasilien, forklarer Eduardo.

Emmelie har internationalt potentiale

'Only Teardrops' er de seneste uger steget fra en fjerde- til en tredje- og nu til en andenplads på radio Antena 1's liste, og Eduardo Santos er overbevist om, at det ikke bliver Emmelies eneste hit på hans breddegrader.

- Med sin karisma, sit nærvær, sin skønhed og sin fantastiske stemme så mener jeg, at Emmelie har et stærkt potentiale til at få en international karriere. Jeg tror også, den næste single 'Hunter & Pray' kan blive et hit ligesom flere andre numre fra hendes album, siger Eduardo Santos. Han ser i øvrigt frem til, at Danmark skal være vært for det internationale Melodi Grand Prix næste år.

- Uanset hvilken by i vælger at holde det i, så skal det nok blive et fantastisk show!

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk