Esben Bjerre på Twitter: Jeg skal være Grand Prix-vært

Monte Carlo-værten skal danne par med Jacob Riising i Melodi Grand Prix 2015, hvis man skal tro en sms, han har delt på Twitter.

(Foto: Agnete Schlichtkrull © Dr)

En sms mellem to DR-værter har sat gang i snakken på Twitter.

- Hej Esben. Jeg har en stor hal i Aalborg d. 7/2 med 6000 publikumer! Er du frisk på at være Grand Prix vært sammen med mig, spørger DR1-vært Jacob Riising i en besked, som hans kollega Esben Bjerre har delt med sine 62.000 følgere på det sociale medie.

- Det lyder helt forrygende. Jeg skaffer en masse konfetti. Ved vi noget om budgettet? Ej det ligegyldigt. Det blir en kæmpe fest, svarer Bjerre.​

Garvede værter

Riising var i 2014 vært for Dansk Melodi Grand Prix sammen med Louise Wolff. Den 36-årige vært startede karrieren med børneprogrammer som Rutsj, Amigo og Gepetto News, og senest har seerne på DR1 kunnet opleve ham i spidsen for quizzen Hvem var det nu vi var og Versus.

Den 27-årige journalist Esben Bjerre er bedst kendt som den ene halvdel af Monte Carlo sammen med Peter Falktoft. Duoen startede i radioen på P3 i 2012 og er siden flyttet til tv med serierne Monte Carlo elsker Putin, Monte Carlo elsker jøderne og Monte Carlo elsker USA og er lige nu aktuel med talkshowet Monte Carlo på DR3.

Sammen med Falktoft var han i 2014 vært på showet P3 Guld og kommentererede også Eurovision Song Contest for DR3's seere.

Facebook
Twitter