Få et grin med tweets om Grand Prix'et

Flere danske twitter-brugere følger Det Europæiske Melodi Grand Prix tæt - og kommer med både sarkastiske og sjove kommentarer til showet.

Se live-strømmen af danske tweets nederst i denne artikel!

Hvis du ikke har nok i bare at høre Sverige, Norge og alle de andre lande dyste i det Europæiske Melodi Grand Prix, bør du selvfølgelig først og fremmest følge live-bloggen og komme med dine egne kommentarer her på dr.dk...

...men har du behov for endnu mere, kan du også følge med i strømmen af kommentarer fra de danske twitter-brugere. Herfra flyder der en hæftig strøm af impulsiv humor, nedrakken og heppen på deltagerne, minut for minut under showet fra Aserbajdsjan.

Tag nu for eksempel den navnkundige twitter-kendis Leoparddrengen. Til 1. semifinale forleden skrev han for eksempel følgende om det stærkt omdiskuterede arrangement:

For ikke at tale om hans kommentar til de irske tvillinger:

De danske twittere bruger alle sammen det såkaldte hashtag #escdk, der står for European Song Contest Denmark. Hvis du selv vil skrive på twitter kan du også bruge det - og ellers er det en måde at søge på twitter på, så du får fat i alle de danske kommentarer... men du kan selvfølgelig også bare kigge i boksen lige herunder:

FacebookTwitter