Fan-formand: Dem vil jeg helst se til Dansk Melodi Grand Prix

Rygterne om deltagerne til Dansk Melodi Grand Prix 2014 er begyndt at svirre. Vi har spurgt formanden for den danske Grand Prix-fanklub, hvilke kunstnere han håber stiller op.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Er Sonny Fredie Pedersen blandt deltagerne til Dansk Melodi Grand Prix 2014? Det mener ugebladet Her & Nu, der forleden - i øvrigt uden klare kilder - skrev, at den 27-årige danser og sanger vil stå på scenen i Odense til showet den 8. marts.

Hverken Sonny, hans far og manager Mickey eller DR vil bekræfte Her & Nu's historie. Og der er heller ikke offentliggjort nogen dato for, hvornår DR vil offentliggøre deltagerlisten (en liste, som undertegnede for en god ordens skyld i øvrigt ikke kender!).

Men det giver jo kun desto mere plads til ønsketænkning. Derfor har dr.dk/grandprix spurgt formanden for MelodiGrandPrixFans.dk, Johann Sørensen, hvilke fem artister, han allerhelst vil have på listen - og på scenen til Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Her følger hans top fem.

Vi gør opmærksom på, at det nedenstående udelukkende er udtryk for skribentens egne holdninger - og ikke DRs.

  • 1. Mads Langer - han er pt. det største navn på den danske musikscene. Han har for længst bevist, at han har et musikalsk og sangskrivertalent ud over det sædvanlige. Det vil være en kæmpe gevinst at se ham i Grand Prix'et.

  • 2. Panamah - Amalie Stender har en utrolig smuk og insisterende stemme, og 'Børn af natten' er et af mine absolutte favoritnumre fra 2013. Lad os endelig få et elektronisk inspireret nummer med fra Panamah i Dansk Melodi Grand Prix 2014.

  • 3. Birthe Kjær & Kirsten Siggaard - Selv om det nok bliver ved drømmen, kunne det være et scoop at få Birthe Kjær og Kirsten Siggard til at gøre comeback sammen i en duet i Grand Prix'et. Sang og musik skulle selvfølgelig leveres af Keld Heick og Søren Bundgaard. Så vil der med garanti være dømt schlagerfest i Odense.

  • 4. Nabiha - hun har allerede flere hits på cv'et, og hun er efter min mening én af Danmarks dygtigste og mest charmerende sangerinder. Det kunne være interessant, at se hende med en disco-/soulinspireret sang på scenen i Odense.

  • 5. Quandron - duoen Quandron fik sit helt store gennembrud sidste år med nummeret 'Hey Love'. Sangerinden Coco har en helt unik stemme, og det kunne være fedt at opleve duoens specielle elektroniske soullyd i Dansk Melodi Grand Prix 2014.

Facebook
Twitter