Felix: Jeg bliver ved, til vi vinder!

Felix Smith tager en tredje sæson som vært for Dansk Melodi Grand Prix. Og han er klar til at fortsætte, lige ind til Danmark vinder i Eurovision Song Contest.

I 2009 blev vi nr. 13. I 2010 blev vi nr. 4. Og nu skal Danmark blive nr. 1 i Eurovision Song Contest - i hvert fald, hvis det er op til Felix Smith, som for tredje gang i træk tager en tørn som vært for Dansk Melodi Grand Prix.

- Jeg er nået dertil nu, hvor jeg har sat mig for, at det hele har været spildt, hvis ikke vi vinder! Jeg bliver nødt til at blive ved, indtil vi vinder, erklærer Felix, der trods nu tre gange som vært ikke er meget for at blive kaldt en "Grand Prix-institution".

Hvordan topper man den swimmingpool?

Lige nu er forberedelserne til næste års musikbrag i Ballerup Super Arena i fuld gang.

- Vi er ved at være der, siger Felix hjemmelighedsfuldt om udvælgelsen af de ti sange til showet, som det hele jo drejer sig om. Det er dog først i begyndelsen af februar, at årets solister og sangskrivere bliver offentliggjort.

Tidligere er han blevet kysset på af Birthe Kjær og været en tur i poolen med Julie Berthelsen. Hvad der skal ske denne gang, når Lise Rønne er hans medvært, vil han ikke ud med.

- Jeg har lyst til at skrue en smule ned for det der. For hvordan topper man den swimmingpool?

Se videointerview med Felix Smith her på siden.

  • Felix og Lise - et smukt Grand Prix-par. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • DRs underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme præsenterer årets Grand Prix-værter. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • Felix og Lise arbejdede første gang sammen med TV 2-programmet Rundfunk for syv år siden. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • Nu skal de præsentere ti nye Grand Prix-hits for danskerne - og finde en vinder, der skal repræsentere fædrelandet i Düsseldorf til maj. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • Felix og Lise overrækker diplomet som Grand Prix By 2011 til borgmester Ove E. Dalsgaard. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • Årets værter med Ballerups borgmester. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • Borgmester Ove E. Dalsgaard glæder sig til at skulle lægge rammer til Grand Prix'et. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • Felix og Lise lover, de ikke vil tale på vers... (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
1 / 8
Facebook
Twitter