Første Eurovision-deltager er landet: Storfavorit kom først til København

I dag ankommer de første Grand Prix-deltagere til København. Storfavoritten fra Armenien var den første

Så begynder det for alvor at lugte af scenerøg og pailletter i København: De første Eurovision-deltagere ankommer i dag til Københavns Lufthavn.

Den første til at træde ud af ankomst-dørene i Københavns Lufthavn søndag morgen var Aram MP3, der havde svøbt sig selv og sine kufferter i det armenske flag, så ingen var i tvivl om, hvor han kom fra.

Han blev mødt af repræsentanter fra den armenske ambassade - og af dr.dk/grandprix' udsendte reportere.

- Jeg har ikke sovet så meget i nat, så jeg skal nok tilbage til hotellet og hvile mig lidt. Men jeg vil gerne se Den Lille Havfrue, og jeg vil spise en masse danske småkager, sagde Aram MP3 om sine planer for besøget i København.

Prøver går i gang i morgen

Aram deltager med sangen 'Not alone', der er bookmakernes favorit til at vinde årets Grand Prix, i skarp konkurrence med den svenske sang 'Undo', sunget af Sanna Nielsson.

De første prøver til Melodi Grand Prix går i gang i morgen, så derfor ankommer de første deltagere i dag, og resten følger i de kommende dage.

Ugen igennem vil der være sceneprøver, hvor sceneshowet gennemgåes og rettes til, inden generalprøver og shows går i gang i næste uge.

Facebook
Twitter