Grand Prix-chok: Ingen kavalergang i morgen

Sidste år skabte Louise Wolffs udskæring stort postyr. Det gør den ikke denne gang, siger designeren bag.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Da Louise Wolff sidste år tonede frem på skærmen som værtinde ved det danske Melodi Grand Prix, var det ikke kun hendes værtsevner, der blev diskuteret bagefter. For den smukke tv-værtinde havde nemlig valgt en meget speciel kjole.

Kavalergangen var så dyb, at den omtrent gik hende til navlen, og sådan var danskerne ikke vant til at se den populære værtinde, der blandt andet er kendt fra Sporløs og Aftenshowet.

Sådan bliver det ikke denne gang, fortæller designeren Jesper Høvring, der stod bag Louise Wolffs kjole ved det seneste Melodi Grand Prix og som er blevet valgt til at klæde alle tre værtinder til dette års show.

- Det var helt vanvittigt, hvor meget respons, vi fik på den kjole, men nu er der tre værtinder, og så bliver det en smule mere nedtonet, fortæller Jesper Høvring til Ritzau.

Atypiske kjoler

Louise Wolff deler nemlig værtsrollen med Sofie Lassen-Kahlke og Lise Rønne, og det har sat designeren og hans systue på arbejde.

- Vi har taget udgangspunkt i de tre piger, og hvad der klæder dem hver især, fortæller Jesper Høvring, der gerne vil holde kjolernes detaljer hemmelige, til pigerne går på scenen lørdag aften i Herning.

- Jeg kan sige, at det er tre meget atypiske melodi grand prix-kjoler, men at der er en rød tråd og en samhørighed mellem dem, fortæller han.

Smed kjolen ud

Jesper Høvring har tegnet kjolerne og sammen med sin systue, pigerne selv og costumier Stine Thanning har han kreeret de tre kjoler.

Eller fire, for at være helt nøjagtig.

- Faktisk havde vi syet en kjole til Louise Wolff, som vi endte med at smide og designe en helt ny. Jeg ringede til hende for ni dage siden og sagde, at jeg ikke var tilfreds med det, vi var nået frem til, og at vi måtte sy en ny.

- Hun sagde bare "jeg stoler på dig", fortæller Jesper Høvring.

- Vi havde netop fået fløjet noget stof ind, som egentlig kun skulle bruges til vores show under modeugen, men det var bare lige Louise, siger designeren, der nu er helt tilfreds med resultatet.

Og det er pigerne også, forsikrer han.

- De var ved at gå bagover, da de så resultatet, siger han.

Melodi grand prix løber af stablen i Herning lørdag aften klokken 20.30, og sendes direkte på DR1.

/ritzau/

FacebookTwitter