Grand Prix-moden i aften: Badedragter og Buffalos

Der er skruet ned for glimmer, men op for retro-faktoren, siger modeblogger Frederikke Toftsø.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Selv om Melodi Grand Prix 2014 først og fremmest er en sangkonkurrence, kan man ikke komme uden om, at de 10 artisters påklædning også spiller en stor rolle i showet. Modeblogger Frederikke Toftsø fra Fredesblog.dk har set de 10 outfits og kommer med følgende dom:

- Som sådan afspejler tøjet ikke de tendenser, jeg ser i modebilledet lige nu. Til gengæld mikser artisterne alt det gode fra flere forskellige stilarter og årstal, siger Frederikke Toftsø og forklarer:

-SONNY er gennemført 1980'er med turtleneck og højtaljede bukser og Glamboy P kører 1990'er stilen med Buffalos.

Divaer i badedragter

Natascha Bessez' badedragt til aftenens show (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

I de kvindelige deltageres garderober er der en lidt uforudset tendens: Badedragten. Kjolerne er uden egentligt skørt, men ligner mere underdelen af en badedragt.

- Det er meget friskt. Det giver en følelse af show, siger Frederikke Toftsø om den tendens i aftenens Grand Prix.

Ingen Bryan i kjole

Kigger man de mandlige deltageres garderobe igennem, er der ingen badedragter. Her er det mere klassisk skjorte og bukser.

- Det handler jo også om, hvem man er. Bryan Rice skal jo ikke have et stort kjoleslæb, det vil jo ikke passe til ham, siger Frederikke Toftsø.

Frede kommenterer live i aften

Når deltagerne skal på scenen i aften, kan du læse Frederikke Toftsøs uddybende kommentarer om hvert outfit. Se hendes kommentarer live på www.dr.dk/melodigrandprix/live fra kl. 20.00

FacebookTwitter