Grand Prix-stjerner viser skjulte talenter

Jenny Berggren går i spagat. Le Freak synge a cappella. Og Sukkerchok-Malene hugger Anne Noas sang! Se hvad der foregår mellem prøverne til lørdagens Grand Prix-brag.

Jenny i spagat - NY

Onsdag var første dag med lyd-, lys og koreografiprøver for årets solister, og det var et hårdt program der stod for dagen - de sidste prøver var stadig i gang sent i går aftes.

Det forhindrede dog ikke deltagerne i at holde humøret højt. De bød blandt andet på a cappella-skønsang, højt humør og fremviste gymnastiske evner, da dr.dk/grandprix snusede rundt bag kulisserne til en snak med årets deltagere.

- Det er helt vildt flot, siger Jesper fra Le Freak, da snakken falder på discogruppens sceneshow, som de dog ikke vil afsløre for meget af. Dog løfter de sløret for, at der kommer masser af lys på scenen.

Og gruppen er i højt humør. Således byder de på en humørfyldt improviseret version af deres sang '25 Hours a Day', da dr.dk/grandprix møder dem.

Svensk superstjerne går i spagat

Anne Noa har også tid til et interview, og hun har medbragt mentor og tidligere Grand Prix-deltager Malene - der to gange har deltaget med gruppen Sukkerchok.

- Jeg synes, det var super fedt at stå på den kæmpe scene, fortæller Anne Noa, og hendes mentor er tydeligvis imponeret af den blot 17-årige Grand Prix-debutant.

Pigerne har haft en dejlig formiddag, og Sukkerchok-Malene giver eksklusivt en lille forsmag på Anne Noas sang 'Sleepless'.

En travl Jenny Berggren var også i hopla onsdag formiddag efter en veloverstået prøve, og viste gymnastiske evner, der var en professionel sportsudøver værdig - den svenske superstjerne gik i spagat!

Og hun glæder sig til det går løs lørdag aften:

- Jeg forventer at få en af de bedste aftener i mit liv, slutter en sprudlende Jenny Berggren.

Dansk Melodi Grand Prix 2011 går løs lørdag kl. 20.30 på DR1 - og her på dr.dk/grandprix.