Grand Prix-top 3: Her er Mylles favoritter

Sangene til Melodi Grand Prix 2015 er netop blevet offentliggjort. Her får du Jørgen De Mylius’ bud på, hvordan top 3 bliver, når årets vinder skal kåres 7. februar.

Her får du Jørgen De Mylius' bud på, hvem der ender i top 3, når vi skal finde vinderen af Melodi Grand Prix, lørdag 7. februar. (© DR/Scanpix)

Der er mindre end to uger til vi skal kåre vinderen af Melodi Grand Prix 2015, men allerede nu kan man høre alle årets sange her på dr.dk og på YouTube.

Men hvem ligger lunest i svinget til at vinde Danmarks største musikkonkurrence? Det har vi spurgt nogle af landets skarpeste pophjerner om.

I denne artikelserie får du deres bud på, hvordan den endelige top 3 kommer til at se ud, når vi skal finde vinderen af Melodi Grand Prix 2015, lørdag 7. februar.

Og vi starter med hele Danmarks Mr Grand Prix, Jørgen De Mylius.

Her følger hans top 3:

  1. 1

    Anne Gadegaard, ’Suitcase’ - Anne Gadegaard har udviklet sig til en dynamisk sangerinde, og med forbehold for det visuelle, som jeg af gode grunde ikke kender noget til pt., så er melodien et stærkt bud på en sang, som har internationalt tilsnit.

  2. 2

    Tina & René, ’Mi Amore’ - Jeg kender ikke umiddelbart Tina & Rene, men jeg er fortrolig med de to svenske sangskrivere, der står bag ’Mi Amore’. De har begge vundet mange priser, blandt andet i det danske og svenske Grand Prix - og sandelig også Eurovision! ’Mi Amore’ er et bud på endnu en sang fra dem, som har appeal til alle aldersgrupper.

  3. 3

    Anti Social Media, ’The Way You Are’ - Kender ikke gruppen Anti Social Media, men jeg kender jo Chief 1 og Remee, og de har bare én eller anden medfødt flair for at skrive et hit. Det har denne her sang også chancer for at blive.

Facebook
Twitter