Han skal underholde Grand Prix-stjernerne om natten

Tim Schou, der vandt Melodi Grand Prix i 2011 med gruppen A Friend in London, skal være konferencier på den officielle Eurovision-natklub til maj.

(© PR)

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har været ved at dø for at få lov til at være en del af årets Eurovision!

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra Tim Schou, efter det er blevet afsløret, at han skal styre slagets gang, når EuroClub - den officielle Eurovision-natklub - slår dørene op i Vega til maj. Her skal Tim Schou som vært lede Grand Prix-stjerner, presse og akkrediterede fans gennem natten på underholdende vis.

Tim er mest kendt i Danmark som ham, der vandt Dansk Melodi Grand Prix i 2011 med gruppen A Friend in London - og efterfølgende sikrede os en fornem 5. plads til Eurovision, der det år fandt sted i Düsseldorf, Tyskland.

Beæret over at skulle være vært

Og nu er han altså tilbage i Grand Prix:

- Den energi, glæde og kærlighed, jeg oplevede i 2011 i Düsseldorf med A Friend in London, var noget af det mest fantastiske, jeg har prøvet! Og jeg er meget beæret over at skulle stå i spidsen for at sprede den kærlighed videre på dette års officielle EuroClub, siger Tim Schou.

Han har siden dagene i Düsseldorf boltret sig i diverse tv-programmer og medvirket i musicalen 'Hair' på Østre Gasværk Teater. Til sommer skal Tim Schou spille rollen som fisken Tumle i Fredericia Teaters opsætning af 'Den lille havfrue' på Operaen i København.

Vil omfavne god energi og kærlighed

Det er altså langt fra en uvant situation for Tim Schou, når han skal stå på scenen i Vega og underholde fans, presse og deltagere fra hele Europa.

- Jeg skal bare koncentrere mig om at omfavne den gode energi og kærlighed, der med sikkerhed bliver smidt rundt inde på Vega i de dage, og kaste den tilbage til publikum med fede optrædener og sjove indslag, forklarer Tim Schou og uddyber:

- EuroClub er det sted på jorden, der kommer tættest på nøglen til verdensfred. Og det mener jeg helt seriøst, selv om det lyder meget højtravende. Det er en ongoing fest og en boble af glade mennesker, der lukker af for alt had og negativitet i 14 dage, slutter den tidligere Grand Prix-stjerne.

EuroClub har åbent fra 28. april til og med 10. maj - men altså kun for pressen, stjernerne og de akkrediterede fans.

Facebook
Twitter