Her er de: 10 deltagere klar til Dansk Melodi Grand Prix 2014

Bryan Rice og Danni Elmo vender tilbage til dansk Grand Prix sammen med stjerner som Anna David, Basim og Sonny og helt nye navne.

Anna David, Basim og Sonny er blandt de 10 navne, der 8. marts skal synge om kap om danskernes gunst og en plads til Det Internationale Melodi Grand Prix.

Her er også comeback til Danni Elmo og Bryan Rice, som begge er blevet nr. 2 i konkurrencen i hhv. 2006 og 2010, og en stribe helt nye navne i Grand Prix, nemlig Rebekka Thornbech, GlamboyP, Nadia Malm, Michael Rune feat. Natascha Bessez og Emilie Moldow.

Finale i Odense 8. marts
Vi har ventet i spænding - og spekulationerne har tumlet rundt i hovedet på Grand Prix-fans og hen over hækkene hos de danske villaejere: Hvem får muligheden for at gå i Emmelies fodspor og repræsentere Danmark til Det Internationale Melodi Grand Prix?

Nu offentliggør DR navnene på de 10 artister, der den 8. marts skal synge sig helt ind i danskernes hjerter og sms-stemmer til Dansk Melodi Grand Prix 2014 i Odense.

Fire wildcards blandt deltagerne

Fire af deltagerne er wildcards - sangere, der er særligt inviterede til at bidrage til Dansk Melodi Grand Prix 2014 af DR. De fire er Sonny, Anna David, Nadia Malm og Michael Rune.

Resten af deltagerne er valgt blandt de indsendte sange.

Du kan se hele listen over de ti danske artister, deres sangtitler og sangskriverne i boksen her til højre. Og du kan læse mere om den enkelte kunstner i billedserien ovenfor... Og ja, der er et par ret velkendte navne i blandt.

Sangbidder kommer ud 17. februar

Den 17. februar er der pressemøde med de danske kunstnere. Og samtidig bliver det muligt at høre lidt af de danske sange.

Den dato bliver der nemlig offentliggjort et klip med hver af de 10 sange til Dansk Melodi Grand Prix 2014. Altså ikke hele nummeret - kun en smule af det.