Her er Sveriges Eurovision-værter

Der er dømt gensyn med to velkendte - og vellidte - Eurovision-ansigter, når verdens største musikkonkurrence løber af stablen 10., 12. og 14. maj 2016.

Eurovision-vinder fra 2015, Måns Zelmerlöw, og værten fra 2013, Petra Mede, skal sammen være værter, når svenskerne i maj 2016 for sjette gang er værter for verdens største musikkonkurrence. (© SVT)

Han vandt Eurovision på overbevisende vis tilbage i maj, og hun var vært for samme konkurrence i 2013.

Nu skal Måns Zelmerlöw og Petra Mede sammen lede slagets gang, når 2016-udgaven af verdens største musikkonkurrencen løber af stablen fra Sveriges hovedstad, Stockholm, 10., 12. og 14. maj.

Det skriver SVT på deres hjemmeside.

Populær power-duo

Dermed har svenskerne valgt en vaskeægte power-duo til at lede de op imod 200 millioner seere igennem de tre store Eurovision-shows i maj.

Zelmerlöw vandt tidligere i år konkurrencen på imponerende vis med sangen 'Heroes', der inkasserede tolv 12-taller og i alt 365 point; målt på point er det den tredje største sejr nogensinde.

Og da Mede var vært for konkurrencen i 2013 ville lovprisningerne af hendes humorfyldte og professionelle præstation ingen ende tage.

Stjal Emmelies rampelys

Faktisk stjal tv-værten rampelyset fra Emmelie de Forest, der ellers vandt Eurovision for Danmark, mener nogen:

"Eurovision-trofæet går til Danmark, men den rigtige vinder er Sveriges værtinde", skrev britiske The Guardian ovenpå finalen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Petra Mede, da hun stod i spidsen for Eurovision 2013. (© Eurovision.tv)

Også vært i svensk Grand Prix

Og Petra Mede kan tilsyneladende ikke få nok af Grand Prix.

I hvert fald er hun også medvært på ét af de i alt seks svenske Grand Prix-shows, der i løbet af februar og marts skal finde frem til Sveriges repræsentant i Eurovision 2016.

FacebookTwitter