Humørekspressen 'Dronning af baren'

Humørekspressen synger sang nummer 6, 'Dronning af baren', i Dansk Melodi Grand Prix 2019. Mød Humørekspressen her.

(Foto: © Agnete Schlichtkrull, dr)

Dancehallrytmer, poetiske pop-perler - og moderne drukviser med et glimt i øjet.

Jo, de favner bredt, de fire gutter i Humørekspressen; Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka Peter Lützen).

Bredt er også lige præcis, hvad gruppen håber at ramme, når de byder på vaskeægte bodegastemning i Boxen med sang nummer 6, 'Dronning af baren'.

De fire musikere kommer fra vidt forskellige baggrunde.

Pharfar er nok bedst kendt som rapper og producer i den prisvindende dancehalltrio Bikstok, ligesom også Klumben er en af Danmarks helt store dancehallrappere, der blandt andet står bag landeplagen 'Faxe Kondi'.

Chapper er særligt kendt for sine mange år som børnevært på DR og for sine musikalske shows for børn, mens Peter Lützen er guitarist i hitgruppen Panamah.

I 2017 debuterede de fire kammerater så sammen i konstellationen Humørekspressen, der håber at skabe fornyet opmærksomhed om den klassiske, danske sangskrivning med et nik tilbage til nationalklenodier som Kim Larsen og Olsen Banden.

Debutalbummet 'En lille én' blev hædret som 'Årets album' ved Dansktop Prisen sidste år, og i sommer udgav Humørekspressen så slagsangen 'Så er der mål' sammen med Kandis i anledningen af VM i fodbold.

Gruppen er i øjeblikket i fuld gang med en landsdækkende bodegaturné, men de har heldigvis også fundet tid til at lægge vejen forbi Boxen, hvor de spiller op til fællessang med 'Dronning af baren'.

- Vi er meget stolte over at være med i Dansk Melodi Grand Prix. Vi tænker, at vores nummer skiller sig ud, og det, synes vi, er fedt. Vi glæder os til at gøre danskerne i godt humør - og så glæder vi os ikke mindst til at kunne synge ligeud, at damer bare er dejlige, lyder det fra Humørekspressen.

Lyt til 'Dronning af baren' her.