Hvad skete der lige der?!

Det er herligt, man stadig kan blive overrasket i Grand Prix, mener fan og blogger, der oplevede lørdagens show fra forreste række i Gigantium.

Det er herligt, man stadig kan blive overrasket i Grand Prix, mener fan og blogger Jens Erik Møller, der oplevede lørdagens show fra forreste række i Gigantium.Det er efterhånden flere år siden, at jeg har set et Grand Prix på tv. Der var en gang en, der sagde til mig, at når du først har set det live, så bliver du bidt af det. Og jeg kan kun give hende ret, for der er en helt speciel stemning i salen under sådant et show.

En af fordelene som medlem af Grand Prix-fanklubben er, at man har plads på de allerforreste rækker, og uden at nedgøre resten af publikummet, så er det her festen her. I de to timer showet varer, så er det som at være i himlen. Sådan forestiller jeg mig i hvert fald, at det er.

Begravet i konfetti

Jeg kommer til at huske Grand Prix'et 2012 for mange ting, men mængden af konfetti vil jeg sent glemme. Da showet var slut, var vi bogstaveligt talt begravet i konfetti - især under A Friend In Londons optræden blev vi udsat for denne regn af papirstrimler. Kan det være mere festligt?

Og så kommer jeg til at huske 2012 for den overraskende vinder. Selvom jeg i mit hjerte håbede på en finaleplads til 'Overflow', så var jeg dog ikke i tvivl om hvilke tre sange, der ville ryge i finalen.

Intet er givet på forhånd

De fleste havde forventet, at sangen 'Venter' med Christian Brøns og Patrik Isaksson eller 'Take Our Hearts' med X Factor-Jesper ville vinde. Men fans, journalister og bookmakere tog for en gang skyld grueligt fejl. De færreste havde regnet med, at Soluna Samays 'Should've Known Better' kunne gå hele vejen.

Det er herligt, at man stadig kan blive overrasket, og at intet er givet på forhånd. På vej ud af salen efter showet var netop overraskelse og forbløffelse det, som kendetegnede publikum. Hvad skete der lige dér?

Hvordan 'Should've Known Better' vil blive modtaget i Baku, har jeg ingen anelse om. Det kan gå godt, men den kan også drukne. Det er svært at sige, hvad seerne har lyst til netop den lørdag aften i maj. Især fordi vi på nuværende tidspunkt ikke kender ret mange af konkurrenterne.

Men allerede nu krydser jeg fingre, og går det som det plejer, så har jeg til maj lært at elske den.

Facebook
Twitter