Ingen så det komme: Muskelbundt fra Grand Prix overraskede bookmakerne - og sig selv

Albin kom på en overraskende tredjeplads i lørdagens Melodi Grand Prix og glæder sig over den positive modtagelse, han har fået af danskerne.

Ingen af bookmakerne havde ham på deres liste over favoritter til at vinde lørdagens Melodi Grand Prix.

Alligevel formåede det charmerende muskelbundt Albin at levere en optræden, der sikrede ham en plads i finalen og en flot tredjeplads i årets Grand Prix.

Og selv er Albin også ovenud lykkelig oven på det flotte resultat.

- Det var helt fantastisk, jeg tænker, at det betyder, at jeg gjorde det godt live. Nu har jeg jo sunget meget live, så det er jeg meget glad for, at folk kunne se og syntes var godt, så tusind, tusind tak til alle der har stemt på mig, siger den veltrænede sanger til dr.dk lige efter showet.

Men selvom Albin er glad for at være i finalen, så troede han aldrig på, at han havde en chance mod Rasmussen.

- Jeg havde faktisk væddet med en af sangskriverne om, at Rasmussen ville vinde. Så jeg havde en god fornemmelse af, at han skulle vinde, og jeg var meget overrasket over, at jeg selv kom i top tre, fortæller han.

Jeg stopper ikke med at synge

Albin vurderer, at særligt Rasmussens stemme og vikingetema var en af hovedårsagerne til, at han endte med at løbe med sejren.

- Jamen han leverede bare en god, sikker vokal. Det var en virkelig god vokal og et meget fedt look. Og det der vikingetema - alle elsker vikinger! Og sneen kom ind fra siden, altså ’winter is coming’, det var bare helt i tidsånden, siger Albin med reference til den populære tv-serie ’Game of Thrones’.

Og inden Albin forsvinder ind til den våde efterfest, når han da også at løfte sløret for planer om at stille op i Dansk Melodi Grand Prix på et senere tidspunkt.

Måske! Ikke til næste år, men måske på et tidspunkt. Det er jo det fedeste, der sker i den danske musikbranche. Så hvorfor ikke? Jeg bliver også ved med at skrive musik og synge selvfølgelig. Jeg lever af at synge, så det kan jeg jo ikke stoppe med, afslutter han.

Gense Albins optræden med ’Music for the Road’ i videoen herunder.