Johannes Nymark er klar til et historisk Melodi Grand Prix

Skal man tro den ene af årets to værter, bliver årets Melodi Grand Prix af historiske dimensioner med atypiske sange.

Johannes Nymark udgør den ene halvdel af værtsparret, der også inkluderer Annette Heick, og ifølge ham er der god grund til at se frem til Dansk Melodi Grand Prix 2018, når det ruller af stablen om præcis 14 dage i Gigantium i Aalborg.

- Det overordnede tema er det historiske perspektiv på Melodi Grand Prix. Så vi dykker ned i, hvordan historiske begivenheder har påvirket Grand Prix'et gennem tiden, afslører Johannes Nymark.

Johannes Nymark vandt selv Melodi Grand Prix i 2016 med gruppen Lighthouse X. Han lover, at seerne godt kan se frem til ti bidrag, der bliver udgivet mandag 5. februar.

- Jeg synes, der er nogle virkelig gode bud imellem. Jeg ville ikke umiddelbart tænke, at sangene falder ned i den typiske ’grand prix-kasse’, men alligevel sidder de fast i hjernen. Så jeg glæder mig virkelig til at høre, hvad folk siger til det, fortæller værten.

Se videoen øverst, hvor Johannes Nymark sætter ord på årets Grand Prix, og hør, hvilke to tidligere vindersange, han synes, er særligt gode.

Eller gense, hvordan det så ud, da Johannes vandt det danske Melodi Grand Prix i 2016 som en del af gruppen Lighthouse X, i videoen herunder.