Johnny Logan med i dansk Melodi Grand Prix

Dansk Melodi Grand Prix 2013 får på flere måder et gyldent skær.

Johnny Logan optræder til Dansk Melodi Grand Prix 2013. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

'Diggi-Loo Diggi-Ley'. 'Hold Me Now'. 'Save Your Kisses For Me'.

Den 26. januar har du mulighed for at opleve tre af tidernes største Grand Prix-hits, når Dansk Melodi Grand Prix indtager Jyske Bank BOXEN i Herning.

Herreys, Johnny Logan og Brotherhood of Man optræder nemlig alle til årets danske finale, offenliggører DR i dag.

Masser af nostalgi

Mens stemmerne bliver talt op, går de tre Grand Prix-koryfæer på scenen og leverer et brag af et show fuld af nostalgi og ægte Grand Prix-stemning

Johnny Logan har som den eneste vundet Eurovision Song Contest to gange, først i 1980 med 'What's Another Year?' og igen i 1987 med 'Hold Me Now'.

Brotherhood of Man charmerede Europa i 1976, hvor de sikrede Storbritannien en sejr med 'Save Your Kisses For Me', mens de tre svenske brødre i Herreys og deres gyldne sko strøg helt til tops for Sverige i 1984.

Artistafsløringer på vej

Mens pauseunderholdningen altså nu er blevet afsløret, forbliver de ti artister hemmelige lidt endnu. Den 16. januar løfter DR sløret for, hvem der skal kæmpe om en togbillet til Malmö og ikke mindst muligheden for at optræde foran hele Europa.

Vil du opleve Johnny Logan, Herreys og Brotherhood of Man helt tæt på, så køb billet til Dansk Melodi Grand Prix på billetnet.