Lasse Meling 'Unfound'

Lasse Meling synger sang nummer 6, 'Unfound', i Dansk Melodi Grand Prix 2018. Mød Lasse Meling her.

Han blev opdaget på YouTube, da han var bare 13 år gammel og har allerede en håndfuld hits i sit bagkatalog.

Men nu er den i dag 19-årige Lasse Meling så klar til sit livs største optræden, når han går på scenen til Dansk Melodi Grand Prix 2018 med sangen 'Unfound', som han selv har været med til at skrive.

Lasse Meling er født og opvokset i Frederikshavn, og det var fra drengeværelset i det nordjyske, at han for seks år siden blev spottet af den anerkendte sangskriver og producer Jesper Sidelmann.

Det resulterede efterfølgende i, at Lasse Meling fløj til New York, hvor han indspillede musik med navne som Terrance Laurel, Arrow Benjamin og Curtis Richardson, der tilsammen har arbejdet sammen med verdensstjerner som Beyoncé, Jennifer Lopez og Rihanna.

Lasse Melings gennembrudshit 'All About You' udkom i 2013 og blev året efter fulgt op af ep'en 'RElations'. Siden er det blevet til en række singler produceret i selskab med blandt andet den succesfulde danske duo Ultramarin.

Seneste single fra Lasse Meling er en indspilning af nummeret 'Never Give Up on You', der var Storbritanniens bidrag til Eurovision Song Contest sidste år.

Men nu gælder det altså nummeret 'Unfound' og en optræden foran hele Danmark. Lidt af en drøm for den unge sanger og sangskriver.

- Melodi Grand Prix er en fed begivenhed, som jeg altid har fulgt med i, så jeg glæder mig til selv at være en del af showet. Det bliver så fedt, siger Lasse Meling.

Har selv skrevet sangen sammen med tidligere vinder

'Unfound' har Lasse Meling skrevet sammen med veteranen Kim Nowak-Zorde og producerteamet TheArrangement.

Kim Nowak-Zorde står bag hits som Sanne Salomonsens 'Taxa' og Christophers gennembrudshit 'Nothing in Common'.

Med 'Unfound' deltager han i Dansk Melodi Grand Prix for femte gang. I 2014 var han en af bagmændene bag Basims vindersang 'Cliché Love Song'.

Sprød og catchy

Bidragsproducer på Dansk Melodi Grand Prix 2018, Mads Enggaard, siger følgende om 'Unfound'.

- 'Unfound' er en sang om at finde sig selv midt i svigt og ensomhed og om at vælge en retning, der peger mod en bedre fremtid, på trods af at kærligheden ikke altid er, som man håber.

- Lasse er en dygtig, ung artist med en karakteristisk sprød og sjælfuld stemme, og hans moderne lyd og fortællelyst bidrager til, at et i øvrigt stærkt popnummer bliver endnu mere catchy.