Le Freak: Discoglæde til folket!

- Da jeg havde hørt den én gang, kunne jeg synge med, fortæller en af favoritterne i årets Melodi Grand Prix, festbandet Le Freak.

Torsdag blev det afsløret, at Le Freak skal være med i Dansk Melodi Grand Prix 2011, og det populære festband er allerede udråbt som en af favoritterne til at vinde konkurrencen.

Tilbage i december mødte dr.dk/grandprix bandet - og der var én ting, der hurtigt klart: Det kommer ikke til at gå stille af sig, når de skal fremføre '25 Hours a Day' i Ballerup Super Arena.

- Le Freak er formidlere af disco og glæde til det danske musikpublikum, fortæller en glad forsanger, Ditte Marie.

"Ren ABBA"

Da Le Freak blev spurgt, om de havde lyst til at fremføre en sang skrevet af det svenske super-team bag sidste års danske vinder 'In a Moment Like This' (der jo som bekendt klarede sig rigtig flot og endte på en fornem 4. plads i Oslo) kunne de ikke sige nej.

Og der er store forventninger til sangen, der altså har Thomas G:son, Henrik Sethsson og Erik Bernholm som ophavsmænd:

- Det er jo rent svensk ABBA Melodi Grand Prix, forklarer Ditte Marie begejstret, mens keybordspilleren Mark supplerer:

- Da jeg havde hørt den én gang, kunne jeg synge med på omkvædet!

Fængende disco-basker

Bandet føler, at deres disco-basker af en sang taler så meget for sig selv, at folk godt ved, hvorfor de skal stemme på bandet, når de hører den:

- Det fænger, mener trommeslageren Jesper.

Le Freak kan godt lide Melodi Grand Prix og forventer sig en kæmpe fest 26. februar. Dog står en lille ting i vejen for én af bandets Grand Prix-traditioner, nemlig deres egen deltagelse:

- Vi ser det hvert år, men det kan vi ikke komme til i år, for der skal vi selv være med - og det er fedt, griner guitaristen Holger.

Le Freak ser altså frem til at levere disco til folket når Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen, og hvem ved - måske spreder discofeberen sig så meget ude i de danske stuer, at bandet går hele vejen lørdag 26. februar?

FacebookTwitter