Leeloo 'That Vibe'

Leeloo synger sang nummer 10, 'That Vibe', i Dansk Melodi Grand Prix 2019. Mød Leeloo her.

(Foto: © Agnete Schlichtkrull, dr)

Hun har haft fuld fart på sin musikalske karriere i 20 år, og nu er hun klar til at give sit ypperste i forsøget på at blive Danmarks næste repræsentant i Eurovision Song Contest.

34-årige Pernille-Leeloo, der blot optræder under kunstnernavnet Leeloo, er vokset op i Aabenraa og bor i dag i Gentofte med sin familie.

I Boxen får Leeloo fornøjelsen af at lukke ballet, når hun giver den gas med sang nummer 10, 'That Vibe'.

Allerede som 13-årig begyndte begyndte Leeloo at optræde med sine egne sange, og i 2008 sang hun 'Guld værd for mig', der er med på soundtracket til filmen 'Anja & Viktor - i medgang og modgang'.

Kærligheden til musikken førte hende senere hele vejen til USA, hvor hun indspillede sit debutalbum 'I Am What You Want', der udkom i 2010.

Med albummet turnerede hun i store dele af USA og Europa, inden hun besluttede sig for at vende hjem til Danmark. De seneste år har hun udgivet materiale på både dansk og engelsk, ligesom hun har optrådt på en række festivaler, blandt andet Langelandsfestival.

I 2017 indspillede hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen Leeloos sang 'Hvor er jeg så' til sit album 'Baby Blue', og Sanne Salomonsen inviterede efterfølgende Leeloo med som opvarmning på sin landsdækkende turné.

I Boxen er det dog Leeloo selv, der kommer til at være attraktionen, når hun leverer klubbaskeren 'That Vibe' - og hun glæder sig.

- Jeg er megaspændt! Jeg elsker at optræde og synes, det er det fedeste i hele verden. Især med en sang som 'That Vibe', der er en rigtig festsang, som man slet ikke kan undgå at blive i godt humør af, siger Leeloo.

Lyt til 'That Vibe' her.