Louise Wolff uddeler Danmarks point

Det kan godt være, stemmen bæver lidt, når Aftenshow-værten taler til 125 millioner seere i Grand Prix-finalen.

Det bliver skærmdronningen Louise Wolff, der uddeler point, når der er finale i det europæiske Melodi Grand Prix 26. maj, kan dr.dk/grandprix i dag afsløre.

Og selvom hun er en af DRs mest rutinerede tv-værter med talrige direkte shows foruden Aftenshowet og Sporløs på cv'et, så kan hun alligevel godt blive lidt nervøs ved tanken om de op mod 125 millioner tv-seere, der ventes at følge med.

- Det er jo det største publikum, jeg har prøvet at tale til nogensinde. Jeg har svært ved at forholde mig til, hvor mange det er - det skal jeg ikke tænke for meget på. Jeg er ikke bange for at komme til at sige noget forkert, men det kan godt være, stemmen kommer til at ryste lidt, siger hun.

Vil stjæle rudenLouise Wolff får kun omkring et halvt minut til på klingende engelsk til at fortælle hele Europa, hvem danskerne har stemt på. Men hun lover at få det maksimale ud af sin skærmtid.

- Jeg vil gøre, alt hvad jeg kan for at stjæle ruden til Danmark, når jeg kommer på, slår hun fast.

- Jeg vil ikke prøve at fortælle nogen jokes - det skal man passe på med, når man taler til folk i 42 forskellige lande. Måske vil jeg kommentere noget, der er sket i showet, og det kan også være, jeg vil prøve sige noget på lokalsproget - det skylder man jo næsten værtslandet. Men ellers vil jeg skynde mig at komme til sagen.

Hud og glitter - ja takMed en glitrende og temmelig nedringet kjole fik Louise Wolff en meget opmærksomhed under årets danske Grand Prix, men værtinden afviser at genbruge den samme model.

- Selvom hud og glitter nok er populært i de fleste lande, kan man jo ikke dukke op til en fest i den samme kjole to gange, griner hun.

- Jeg har ikke valgt kjolen endnu, men jeg tænker, det skal være noget meget farvestrålende eller glitrende, så man kan få øje på mig - også når jeg er nede i det lille vindue, mens pointtavlen er på. Og så har vi en rigtig dygtig stylist på, som vil tage sig af mit hår og makeup.

Tror stadig på dansk sejrTil Grand Prix-finalen i Aalborg i januar udråbte Louise Wolff og hendes medvært Emil Thorup kækt Soluna Samay både som vidner af det danske OG det internationale Melodi Grand Prix. Og Louise tror stadig på dansk sejr.

- Jeg tror stadig på, at Danmark kan vinde. Soluna var også en af mine egne favoritter i Aalborg - hver gang man hører hendes sang, kan man ikke lade være med at nynne med, siger hun.

Og hvis det skulle ske, er hun naturligvis klar til sige "Good evening Europe" i Parken i maj 2013.

- Hvis de ringer, så er jeg og Emil klar. Vi tog jo lidt forskud på glæderne i Aalborg, så nu vil vi gerne følge det til dørs!

Hør årets 42 Grand Prix-sange i optaktsprogrammerne på DR1 tirsdag 8. og 15.5. kl. 23.35 på DR1 - eller lige her allerede nu.

Facebook
Twitter