Med Simone i sminken

- Jeg skal forhåbentlig blive yndig, siger Grand Prix'et yngste solist, Simone. Kom med bag kulisserne inden det store show.

Simone i sminken

I sminken bag ved den store hal i Gigantium er der hektisk aktivitet forud for Grand Prix-finalen i aften. Alle solister, dansere, musikere, jurymedlemmer og værter skal en tur i stolen for at få pudret næserne og sat lokkerne, så de kan tage sig bedst muligt ud på skærmen.

- Jeg er i gang med at lægge en god lille makeup på Simone, så hun kan komme til at se rigtig godt ud. Skønhed kommer indefra, men vi prøver lidt alligevel. Vi går i gang her, og det tager en god halv time, og så er hun gudesmuk, fortæller en af stylisterne, Susan.

- Jeg skal forhåbentlig blive yndig, lyder det fra sangerinden selv, som er meget hemmelighedsfuld om, hvordan hun ellers skal se ud på scenen.

- Jeg vil ikke sige så meget om, hvad jeg skal have på, andet end at jeg i hvert fald ikke skal have kort kjole på...

"Scenen er for vild"
Simone, der med sine kun 18 år er Grand Prix'ets yngste deltager, er imponeret af salen i Aalborgs store arena.

- Det er helt vildt. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive, hvor vild en følelse, det er. Man skal virkelig glæde sig til at se scenen, den er for vild.

Bookmakerne har tippet Simone til vinder af aftenens show, og hun satser også selv på, hun har et vindernummer.

- Det synes jeg. Hvis Danmark er klar til en ballade, så synes jeg absolut, det er en vindersang!

Se videoen fra sminken i Gigantium her på siden. Se Simone og de andre ni solister i Dansk Melodi Grand Prix 2010 lørdag kl. 20 på DR1.