Medie: Svenske Måns skal være Eurovision-vært

Der er øjensynligt store chancer for, at det bliver sidste års vinder, Måns Zelmerlöw, der får lov til at styre løjerne ved næste års internationale Melodi Grand Prix.

I år hev Måns Zelmerlöw - i folkemunde kaldet Mums - sejren hjem til Sverige med sangen 'Heroes'.

Ifølge den svenske avis Aftonbladet er der gode chancer for, at det bliver Eurovision-vinderen fra 2015, Måns Zelmerlöw, som skal byde seere fra hele Europa velkommen til næste års internationale Melodi Grand Prix.

Siden sejren i maj har rygterne sviret om, hvem der får lov til at styre slagets gang, når næste års internationale Melodi Grand Prix løber af stablen i Stockholm.

Ét af de helt hotte bud på en værtskandidat har i lang tid været dette års vinder, Måns Zelmerlöw, og nu sætter den svenske avis Aftonbladet ekstra blus under rygterne.

En anonym kilde skal have bekræftet til avisen, at svensk tv har tilbudt Måns Zelmerlöw tjansen som Eurovision-vært, og at den populære sanger har takket ja.

Har masser af værtserfaring

Ifølge kilden mangler parterne kun at få en række formaliteter på plads, før Måns kan kalde sig Eurovision-vært 2016.

Den svenske sanger har da også masser af værtserfaring at trække på, og har blandt andet været vært på den svenske Grand Prix-finale, Melodifestivalen i 2010.

Ved sidste års konkurrence i Wien agerede sangerinden Conchita Wurst gæstevært og interviewede deltagerne i det såkaldte ’greenroom’, men den rolle kommer vi sandsynligvis ikke til at se Måns i.

- Han kommer ikke til at være sidekick eller greenroom-reporter; det er værtsrollen, der er i spil. Det har han allerede bevist, at han kan, så det er ikke aktuelt (for ham, red.) at acceptere nogen mindre rolle, siger den anonyme kilde til Aftonbladet.

Vil lave et kæmpe show

Hvis rygterne taler sandt, kan seerne rundt omkring i Europa forvente sig et brag af et show.

Ifølge Aftonbladet ønsker Måns Zelmerlöw nemlig ikke kun at være vært på showet, men vil også vise sine musikalske talenter frem på scenen.

- Han vil vise sig frem som artist og lave et shownummer med ekstra af alting. I Eurovision er det virkelig sky is the limit, siger den hemmelige kilde.

"Det ville være en ære"

For blot et par uger siden viste Måns sin begejstring for værtsrollen ved næste års internationale Melodi Grand Prix.

- Det ville være en ære (...) Det er det største værtsjob du kan få på tv, og jeg ville nok føle, at det ville være perfekt til mig, sagde Måns i et interview på fansiden Esctoday.

Næste års Grand Prix finder sted til maj næste år i Globen i den svenske hovedstad, Stockholm. De foreløbige datoer er 10., 12. og 14. maj.

Facebook
Twitter