Melodi Grand Prix kommer til Aalborg

Aalborg bliver vært for Dansk Melodi Grand Prix 2010, kan DR i dag afsløre, og hele ugen op til Grand Prix-finalen lørdag 6. februar vil den nordjyske by summe af musik.

Aalborg bliver vært for Dansk Melodi Grand Prix 2010, kan DR i dag afsløre, og hele ugen op til Grand Prix-finalen lørdag 6. februar vil den nordjyske by summe af musik.

- Med sit rige musikliv synes vi, at Aalborg igen vil være en fantastisk ramme om Dansk Melodi Grand Prix - og så tæller det naturligvis med, at vi fra DRs side lægger stor vægt på at komme rundt i hele Danmark, ikke mindst med vores store shows. Nu har vi det sidste par år været i såvel Herning som Horsens med forskellige shows, så vi finder det meget passende at lade Aalborg være 'Årets Grand Prix By 2010', siger DR1's underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme.

En uge fuld af musik

Aalborg har sat sig som mål at slå et ekstra stort slag for den rytmiske musik i forbindelse med Dansk Melodi Grand Prix 2010 og fokusere på alle de positive oplevelser og anvendelsesmuligheder, der ligger i musik, i ugen op til årets Grand Prix-vinder skal kåres i Gigantium lørdag 6. februar 2010 kl. 20.

- Aalborg har gennem det seneste årti markeret sig stærkt som en dynamisk kultur- og musikby, fra Utzonhuset på havnen til det livlige kultur- og musikmiljø i Aalborg Kongres & Kultur Center. Vi har to gange tidligere afholdt succesfulde finaler i Aalborg, hvor også DR Underholdningsorkestret gennem en årrække har afholdt DRs Store Juleshow, siger Jan Lagermand Lundme.

Aalborg klar til fest

I Aalborg er direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard klar til at sætte alle sejl til sammen med hele byen.

- For år tilbage skabte vi idéen i Aalborg, om at involvere hele byen, når en Melodi Grand Prix-finale skulle sendes herfra. Og vi er meget glade for, at DR har taget idéen op og nu viderefører den. Alle vores kulturinstitutioner, kommunens eventafdeling, Aalborg City og Jomfru Ane Gade er klar til at skabe en stor fest og masser af aktiviteter omkring Dansk Melodi Grand Prix 2010, siger en festklar direktør, Ernst Trillingsgaard.

Billetterne til det store Grand Prix-show sættes til salg allerede 28. september kl. 10. De kan købes i Aalborg Kongres & Kultur Center, på BILLETnet.dk samt posthuse over hele landet.

FacebookTwitter