Michael Rune feat. Natascha Bessez - Wanna Be Loved

Sang 10: Michael Rune vil have danskerne til at danse med hjemme i stuerne, når sangen 'Wanna be Loved' skal spilles til det danske Melodi Grand Prix 2014.

Michael Rune er født og opvokset i Odense. Om det vil give ham en hjemmebanefordel til Dansk Melodi Grand Prix, der bliver afholdt i Arena Fyn, må vi vente med at se. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

De fleste har danset en nat væk til 'Min indre stemme', men har måske ikke lige tænkt på, hvem der er manden bag sangen. Det bliver der lavet om på, når Michael Rune sammen med Natascha Bessez skal optræde til Dansk Melodi Grand Prix 2014 med 'Wanna Be Loved':

- 'Wanna Be Loved' er en festsang. Den appellerer ikke til, at man skal sidde og vippe med foden, men at man skal op at danse. Jeg tror, at hele denne her 'good vibe' saxofon-stemning, der er i nummeret, kan ramme alle aldersgrupper i Danmark, fortæller Michael Rune.

Får hjælp af amerikanske NataschaHan kommer ikke til at stå alene på scenen til Grand Prix'et. Han bliver nemlig flankeret af amerikanske Natascha Bessez.Hun har både har hittet med sangen 'Heal' og været med i Sex and the City-filmen, men nu gælder det Dansk Melodi Grand Prix:- Jeg tror, at det er den gode melodi, der driver musikken fremad, siger Natascha Bessez.

Natascha Bessez skal synge Michael Runes sang 'Wanna Be Loved'. (Foto: Kirsten Ellebæk © Type 1)

Michael Rune er enig:- Hvis man kommer med den bedste sang, tror jeg folk vil stemme på den. Hvis vi så skal til Eurovision, har vi jo bare en hjemmebanefordel, og det er godt at have, uanset hvad man laver, slutter den selvsikre saxofonist.Om sangskriverne:Melodi Grand Prix har altid haft en betydning i Lars Halvor Jensen og Martin Larssons liv, lige fra de som børn sad spændt foran fjernsynet med optageknappen på kassettebåndoptageren trykket i bund.I dag er de en del af det danske sangskriver- og producerteam Deekay, og listen over kunstnere, de har skrevet for, er lang såvel som bred.Deekay har forfattet musik for blandt andre The Wanted, P. Diddy, Lil Wayne, Sugababes, Blue, Medina, Brinck og Jedward.Desuden har Lars og Martin det seneste års tid arbejdet sammen med navne som New Kids On the Block, Mel B, Jordin Sparks og Jason Derulo.

Martin Michael Larsson er en af bagmændene til sangen 'Wanna be Loved'. Han har skrevet den sammen med Lars Halvor Jensen, Luke Madden og Lemare Obika. (© Type 1)

- Vi er glade for, at udviklingen i Dansk Melodi Grand Prix de seneste par år har været, at sangen og melodien igen er i front - og at det er nye typer af melodier, der vinder, fortæller Lars Halvor Jensen og Martin Larsson, der i 2014 deltager med sangen 'Wanna be Loved', som de har skrevet og produceret sammen med den engelske sangskriver og multiplatin-sælgende kunstner Lemare Obika og den amerikanske producer Luke Madd.https://www.youtube.com/watch?v=EiWUqlwXUWs

Facebook
Twitter