Nadia Malm - Before You Forget Me

Sang 07: Hun har lagt stemme til danske klubhits med Svenstrup & Vendelboe. Nu stiller hun op til Melodi Grand Prix 2014 med sangen 'Before You Forget Me'.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Det er måske endnu ikke hele familien Danmark, der kan nikke genkendende til navnet Nadia Malm, men de vil med garanti kunne genkalde sig hendes fængende vokal på platinsælgende hitsingler som 'Glemmer dig aldrig' og 'Dybt vand':

- Ofte spillede vi på tre diskoteker på en nat. Det var en utrolig oplevelse at komme ud at spille for folk, der sang med på teksten, siger Nadia Malm, hvis navn efter Dansk Melodi Grand Prix 2014 med al sandsynlighed vil have brændt sig uigenkaldeligt fast på danskernes kollektive nethinde.

Var med i Idols

Her skal hun optræde med sangen 'Before You Forget Me', som hun selv har skrevet, og det bliver ikke første gang, det 27-årige stjerneskud deltager i en musikkonkurrence. I 2004 var hun med i den danske udgave af Idols:

- Idols var første gang, jeg fik professionel sangtræning. Det overbeviste mig om, at det var det, jeg ville lave på fuldtid, fordi jeg for første gang følte, at jeg beskæftigede mig med noget, jeg brændte og havde en virkelig passion for, fortæller Nadia Malm.

Næste stop på Nadias musikalske rejse bliver udgivelsen af hendes første EP senere på foråret, men inden da gælder det Dansk Melodi Grand Prix 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=VxWzP8JqgY8

Facebook
Twitter