Nattesøvnen spoleret: Babyboom rammer Melodi Grand Prix

Det vrimler med små børn og babyer i kulisserne til årets danske Melodi Grand Prix.

Dansk Melodi Grand Prix er fest og farver i lange baner – og det gælder også, når 2018-udgaven ruller over skærmen nu på lørdag.

Men.

I kulisserne er det ikke helt så glamourøst som på scenen. Her står den nemlig på bleskift og amning.

Således har flere af deltagerne i årets Grand Prix-felt helt små børn med i Aalborg, som skal passes, når man altså ikke lige står på scenen og giver den gas som Grand Prix-stjerne.

- Ham her gav mig ikke så meget søvn i nat. Så jeg sprang morgenmaden over her til morgen, jeg ville hellere sove, lyder det med et grin fra Barbara fra trioen CARLSEN om sin fem måneder gamle søn, Esra.

CARLSEN består af de tre søstre Barbara, Laila og Vanja, som til daglig bor på Færøerne.

Med sig til Aalborg har de deres mænd og to børn hver, så der er rigeligt at holde styr på, når flokken skal samles.

Men det er 'helt fantastisk' at have familien med til Melodi Grand Prix, garanterer de tre søstre.

- Det betyder rigtig meget, at vi har vores familie med til at støtte os. Det er det bedste nogensinde, lyder det fra trioen.

CARLSEN synger sang nummer 7, 'Standing Up for Love'. Se deres reaktion efter den første prøve her.

Ammer i pauserne

En, der også har travlt med at passe en lille ny, er Ditte Marie, som i år deltager i Dansk Melodi Grand Prix for tredje gang.

I december fødte Ditte Marie sin første søn, Eddie, og han er naturligvis også med i Aalborg.

- Mine øjne er lidt mere trætte, end de plejer at være, for jeg sidder og ammer min kære, lille søn i pauserne, siger Ditte Marie, hvis kæreste dog også er med til at holde øje med den lille guldklump.

- Turen fra København her til Aalborg er vores første lange tur i bil, og den stakkels, lille Yaris er blevet proppet med alt, for vi ved jo ikke, hvad vi kan og ikke kan undvære endnu. Så vi har pakket alt. Men både den lille mand og min kæreste klarer det hele så fint, så vi er et rigtigt godt team, siger Ditte Marie.

Ditte Marie synger sang nummer 1, 'Riot'. Se hendes reaktion efter den første prøve her.

Efterskolen holder fest

Flere af deltagerne i årets Melodi Grand Prix er stadig i teenageårene og har derfor ikke børn med. Til gengæld kommer det til at vrimle med andre heppende familiemedlemmer i salen under showet på lørdag.

Det gælder blandt andet for den 19-årige sangerinde KARUI, hvis familie møder talstærkt op.

- De kommer til at sidde næsten lige ved siden af, hvor jeg skal sidde i green room, så jeg får nok også nikket til dem, hvis ikke jeg får lov til at gå ned og give dem et kram, siger hun.

Som sangunderviser på Skovbo Efterskole har KARUI dog også fået sig lidt af en 'bonusfamilie' i form af skolens elever. Og de kommer til at følge hende på storskærm på efterskolen lørdag aften.

- Jeg har hørt en lille fugl synge om, at de to lærere, som er der i weekenden, har tænkt sig at lave en hyggelig Grand Prix-fest, så de alle sammen kan sidde og heppe med. Det er så dejligt, siger hun.

KARUI synger sang nummer 8, 'Signals'. Se hendes reaktion efter den første prøve her.

Se Dansk Melodi Grand Prix 2018 på DR1 og DR TV nu på lørdag klokken 20.

Facebook
Twitter