Nu synger Emmelie de Forest om druk og ekskærester

Eurovision-vinderen er i den grad blevet voksen på sit nye nummer 'Drunk Tonight', der er forløberen for hendes album nr. 2.

(© Pressefoto)

Tre måneder efter hun gæsteoptrådte i Eurovision-finalen i København er Emmelie de Forest klar med en ny single som forløber for sit album nr. 2. Og den uskyldige naturpige er blevet voksen på sangen 'Drunk Tonight'.

- Nummeret handler om en oplevelse, jeg selv har haft for et par år siden. En eks-kæreste, der ringer mig op og siger, at han savner mig og vil have mig tilbage. Men i virkeligheden er han bare fuld og leger med mine følelser, fortæller hun.

- Jeg tror, det er noget mange kender til. Man ved, at et forhold er slut, men alligevel ringer ens eks op efter et indtag af lidt for mange øl. Det kan virkelig give flossede følelser, for skal man følge sit hjerte der hvisker at det måske kunne blive til noget igen, eller skal man følge sin fornuft?

Skrevet med kvinden bag 'Wrecking Ball'

Emmelie, som brød igennem, da hun vandt først det danske og siden det internationale Melodi Grand Prix sidste år med 'Only Teardrops', har været i Los Angeles for at indspille flere numre til albummet.

'Drunk Tonight' har hun skrevet sammen med Maureen Anne McDonald, bedre kendt som MoZella, som bl.a. står bag Miley Cyrus' monsterhit 'Wrecking Ball'.

- MoZella er en skøn person og sangskriver at arbejde sammen med. Vi sad i flere timer og talte om vores personlige oplevelser i livet; Glæder og sorger, barndom, forelskelser, familie, kærester og ekskærester. Og det var sådan, vi skrev 'Drunk Tonight', fortæller Emmelie de Forest.