Nye trin skaber udfordringer for Grand Prix-stjernerne

Der er både koreografi, nye trin og masser af kameragange at holde styr på for Simone, Jack Rowan og Emmelie de Forest.

Der er både koreografi, nye trin og masser af kameragange at holde styr på for Simone. (Foto: Michael Søndergaard © DR)

Prøverne til Dansk Melodi Grand Prix på lørdag er i fuld gang, og solisterne har haft deres første prøver på scenen i Boxen.

I videoerne her på siden kan du se DRs Grand Prix-kommentator Ole Tøpholm interviewe deltagerne bag sang seks, syv og otte - Simone, Jack Rowan og Emmelie de Forest - efter deres første prøve er overstået.

Har Simone styr på trinene?
Én af de store favoritter inden lørdagens finale er Simone, der deltager i konkurrencen for anden gang med sangen 'Stay Awake'. Og erfaringen til trods er der nok at holde styr på - både koreografi, nye dansetrin og selvfølgelig sangstemmen. Det tager dog ikke modet fra Slagelse-pigen:

- Det er en udfordring og det synes jeg kun er fedt, forklarer hun.

Se interviewet i artiklens højrespalte.

Jack Rowans prøve sad lige i skabet
Sang nummer syv, 'Invincible', fremføres af Jack Rowan og Sam Gray. Under de første prøver var det kun Jack, der var på scenen, men alt gik som det skulle:

- Det endte med at sidde lige i skabet, fortæller den maskerede Grand Prix-deltager, der skal trone midt på scenen bag sin dj-pult i lørdagens finale.

Du kan se Tøpholms interview med Jack Rowan i artiklens højrespalte.

Emmelie tilfreds med første prøve
Emmelie de Forest er kvinden bag sang nummer otte, 'Only Teardrops', og den unge Grand Prix-debutant var også tilfreds med de første prøver i Boxen:

- Jeg synes det er gået rigtig, rigtig godt, siger en glad Emmelie, da Ole Tøpholm fanger hende lige efter prøven. Se interviewet med hende i artiklens højrespalte.

Oles interviews med de øvrige deltagere vil blive lagt op løbende her på dr.dk/grandprix. Du kan se de første her.