Brødrene Olsen gør comeback i Melodi Grand Prix

Jørgen og Niels "Noller" Olsen står for pauseunderholdningen ved Melodi Grand Prix den 25. februar.

- Denmark 12 points!

Sådan lød det intet færre end otte gange på tv-skærme over hele Europa lørdag den 13. maj 2000 - aftenen hvor Brødrene Olsen skrev dansk historie og vandt Eurovision Song Contest med 'Fly on the Wings of Love'.

Køb billetter til Melodi Grand Prix 2017 her

Nu vender brødrene, Jørgen og Niels "Noller" Olsen, så tilbage i Melodi Grand Prix, når de skal optræde med deres vindersang fra 2000 ved årets danske finale, der afholdes i Jyske Bank Boxen i Herning den 25. februar.

Stor drøm går i opfyldelse

Brødrene Olsen optræder som pauseunderholdning i anledning af, at det i år er 60 år siden, Melodi Grand Prix for første gang blev sendt i Danmark, og de to Grand Prix-legender ser frem til igen at optræde for hele tv-Danmark.

- Det bliver fantastisk at vende tilbage til Grand Prix-scenen. Sejren ved Melodi Grand Prix og efterfølgende Eurovision Song Contest var med til at ændre vores liv, så det er et stort ønske, der går i opfyldelse, når vi igen står på scenen og kan være med til at fejre det store 60-års jubilæum, siger Jørgen Olsen.

Samlede hele Danmark

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, glæder sig også til at byde Brødrene Olsen velkommen tilbage på Grand Prix-scenen.

- De samlede hele Danmark omkring sig både før, under og lang tid efter den store, internationale konkurrence. Det er det, de allerbedste Grand Prix-vindere kan, og det er sådan én, vi også er på jagt efter i år, siger Jan Lagermand Lundme.

Ti deltagere skal konkurrere om at vinde trofæet ved årets Melodi Grand Prix den 25. februar, og vinderen skal efterfølgende forsøge at gå i Brødrene Olsens fodspor ved Eurovision Song Contest i Ukraine til maj.

Facebook
Twitter