Brødrene Olsen gør comeback i Melodi Grand Prix

Jørgen og Niels "Noller" Olsen står for pauseunderholdningen ved Melodi Grand Prix den 25. februar.

- Denmark 12 points!

Sådan lød det intet færre end otte gange på tv-skærme over hele Europa lørdag den 13. maj 2000 - aftenen hvor Brødrene Olsen skrev dansk historie og vandt Eurovision Song Contest med 'Fly on the Wings of Love'.

Nu vender brødrene, Jørgen og Niels "Noller" Olsen, så tilbage i Melodi Grand Prix, når de skal optræde med deres vindersang fra 2000 ved årets danske finale, der afholdes i Jyske Bank Boxen i Herning den 25. februar.

Stor drøm går i opfyldelse

Brødrene Olsen optræder som pauseunderholdning i anledning af, at det i år er 60 år siden, Melodi Grand Prix for første gang blev sendt i Danmark, og de to Grand Prix-legender ser frem til igen at optræde for hele tv-Danmark.

- Det bliver fantastisk at vende tilbage til Grand Prix-scenen. Sejren ved Melodi Grand Prix og efterfølgende Eurovision Song Contest var med til at ændre vores liv, så det er et stort ønske, der går i opfyldelse, når vi igen står på scenen og kan være med til at fejre det store 60-års jubilæum, siger Jørgen Olsen.

Samlede hele Danmark

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, glæder sig også til at byde Brødrene Olsen velkommen tilbage på Grand Prix-scenen.

- De samlede hele Danmark omkring sig både før, under og lang tid efter den store, internationale konkurrence. Det er det, de allerbedste Grand Prix-vindere kan, og det er sådan én, vi også er på jagt efter i år, siger Jan Lagermand Lundme.

Ti deltagere skal konkurrere om at vinde trofæet ved årets Melodi Grand Prix den 25. februar, og vinderen skal efterfølgende forsøge at gå i Brødrene Olsens fodspor ved Eurovision Song Contest i Ukraine til maj.

FacebookTwitter