Diva-kamp: Her er bookmakernes Grand Prix-favoritter

Der er kommet mange reaktioner, efter sange og solister til Melodi Grand Prix 2016 er blevet offentliggjort. Særligt to deltagere skiller sig ud.

Bookmakernes første forudsigelser kunne antyde en sejr til enten Anja Nissen (til venstre) eller Simone, og fansene er enige. Det billede kan dog nå at ændre sig mange gange, inden vi nærmer os finalen, lørdag 13. februar. (Foto: agnete schlichtkrull © dr)

Siden de 10 Grand Prix-sange blev lækket i søndags, har der været stor aktivitet blandt brugerne på DR Grand Prix' Facebook-side.

Der er generelt blevet taget pænt imod sangene, men især Simone og Anja Nissen bliver af fansene fremhævet som de to store favoritter.

Simone bliver især rost for sin smukke og professionelle sangstemme og sin Sia-agtige melodi. Anja bliver derimod fremhævet som én, der kan have rigtig gode chancer på Eurovision-scenen i Stockholm til maj.

”Håber hun vinder (Simone, red.), synes hendes sang er fantastisk og så synger hun som en drøm. Tror dog at det kan blive tæt mellem Simone og Anja Nissen”, skriver eksempelvis Facebook-brugeren Daniel Sørensen.

Anja er nummer 1 på Bookmakerns top 10

Selv om Simone får lidt flere fan-kommentarer på Facebook end Anja Nissen, så ligger den danskaustralske diva nummer 1 på bookmakernes top ti på Eurovisionworld.com.

Som det ser ud nu, ligger Anja Nissen nummer 1 med odds 2,02, efterfulgt af Simone, der ligger nummer to med odds 2,12.

Det vil altså sige, at man får pengene 2,02 gange igen hvis man satser på en sejr til Anja Nissen, og det viser sig at holde stik, mens Simone et succesfuldt spil på en sejr til Simone giver lidt flere penge retur.

Muri og Mario hitter også blandt Grand Prix-fans

Selv om de to smukke sangerinder både er bookmakerfavoritter o høster mange likes og kommentarer på Facebook, så får gruppen Muri og Mario også pæne ord med på vejen på Facebook. De bliver især fremhævet for at være de eneste, der synger på dansk.

På Eurovisionworld.com ligger Muri og Mario dog nede på en 8. plads.

Grand Prix'et ruller imidlertid først over skærmen 13. februar, så alt kan stadig ske.