Grand Prix-deltagerne ovenpå sang-brøler: Telefonen gik amok

Søndag kunne de 10 Grand Prix-deltagere ved en fejl finde deres sange på Spotify. DR.dk har ringet til deltagerne for få deres reaktioner.

Trods den store overraskelse er der positiv stemning blandet de 10 Grand Prix-deltagere. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Søndag havnede årets 10 Grand Prix-sange ved et uheld på musiktjenesten Spoitfy. Oprindeligt var det planen, at sangene først skulle lanceres 28. januar. Trods den store overraskelse tager de 10 Grand Prix- finalister situationen med at smil.

- Min telefon gik amok i går, men uheld sker jo, og jeg er bare rigtig glad for at være med. Jeg synes også, at det er positivt at se, at folk er så interesseret i det hele, og at det faktisk bliver en så stor nyhed, at sangene er kommet ud, fortæller Veronica, der stiller op med sangen ’Messing With The Wrong Kind’

Også solisten David Jay, der stiller op med sangen ’Rays of Sunlight’ var overrasket, men ikke bekymret:

- Jeg har været klar længe og glæder mig bare til at komme på scenen og underholde hele Danmark. Det kan jeg i det mindste selv styre, griner David.

”Nu må vi bare ridde på bølgen”

Søren Bregendahl fra popgruppen Lighthouse, der stiller op med ’Soldiers of Love’ og solisten Jessica, der stiller op med sangen ’Break My Heart’ tager også situationen i stiv arm.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at det sker, når man arbejder på at bygge lanceringen fedt op, men fejl sker jo. Thats life. Nu må vi bare ridde på bølgen og få startet den fest, som det hele handler om, siger Søren Bregendahl, der bliver bakket op af solisten Jessica:

- Det er jo ikke jordens undergang. Nu er spillet i gang, og jeg har kun fået positive reaktioner, så det er dejligt, fortæller Jessica.

Det kom også bag på gruppen Muri og Mario, der stiller op med sangen ’To Stjerner’, da de inkarnerede Grand Prix-fans begyndte at skrive:

- Jeg var lidt i chok, jeg troede slet ikke, at det kunne ske. Men det gør ikke noget. Dog venter vi lige lidt med selv at gå ud og offentliggøre det, fortæller Mario.

Offentliggørelsen presser de eksamensramte

Både solisten Kristel der stiller op med sangen ’Who Needs A Heart’ og Rebecca fra gruppen Bracelet, der stiller op med ’Breakaway’ er ramt af eksamener, så den tidlige offentliggørelse falder ikke helt på et godt tidspunkt for de to unge damer.

- Jeg troede lige, at jeg havde et par ekstra dage inden, at det hele gik løs. Jeg sidder lige midt i min bachelor og skal aflevere på torsdag, så det hele blev lige lidt mere presset, men altså jeg er jo stadig super glad for at være med, fortæller Kristel, der er i samme båd som Rebecca fra gruppen Bracelet:

- Jeg ville ønske, at sangene lige havde ventet fire dage, fordi jeg skal til eksamen senere på ugen, men trods det synes jeg, at det er rigtig fedt, at vi nu kan introducere os til Danmark. Det er også rigtig sjovt at kunne høre de andre sange og se, hvem vi er oppe imod, griner Rebecca

En uventet fødselsdagsgave

Den tidligere X Factor-stjerne Sophia fik en ekstra fødselsdagsoverraskelse, da journalisterne begyndte at ringe.

- Det blev lidt tjuhej vilde dyr at få beskeden om, at man lå på Spotify. Men nu hvor planerne er ændret, er der ikke andet for end at fokusere på det positive ved, at danskerne nu har længere tid til at finde deres favoritsang, inden vi fyrer showet af 13. februar, fortæller Sophia, der stiller op med sangen ’Blue Horizon’

Grand Prix-pigen Simone, der stiller op med sangen ’A Heart shaped Hole’ ser også brøleren som noget positivt:

- Jeg blev da selvfølgelig også overrasket, men jeg er faktisk glad, for nu skal jeg ikke gå rundt med den hemmelig mere, nu er det ude, og det jeg glad for, siger Simone.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra solisten Anja Nissen, der stiller op med sangen ’Never Alone’, men det har desværre ikke været muligt.

Melodi Grand Prix 2016 finder sted lørdag, 13. februar i Forum Horsens. Eurovision løber af stablen 10., 12. og 14. maj.

FacebookTwitter